خدمات آرماتوربندی و اکیپ آرماتوربندی

خدمات آرماتوربندی و اکیپ آرماتوربندی برای دریافت مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید


خدمات آرماتور بندی ما در استان های زیر :


امروزه استفاده از سازه های بتنی که تشکیل شده از بتن و میلگرد می باشد بسیار متداول شده است و آرماتوربندی ساختمان ها که مجموعه ای از بتن و میلگرد می باشد، یکی از اصلی‌ ترین شیوه‌ های ساخت سازه ها و ساختمان های مدرن و مورد تایید مقررات صنعت عمران و علم مهندسی می باشد.

آرماتوربندی فرآیندی است که طی آن میلگردها با یک ترتیب ویژه در کنار هم چیده و توسط روش هایی مثل بست فلزی یا جوشکاری سرد (جوشکاری با دمای زیر 5 درجه) به هم متصل می شوند.

علت انجام عملیات آرماتوربندی این است که بتن معموای که ترکیب آن از سنگدانه، سیمان، آب و مواد افزودنی است در برابر نیروهای فشاری مقاوم بوده اما در برابر نیروهای کششی و برشی مقاومت پایینی داشته و به شدت شکننده می باشد. به همین دلیل برای بالا بردن مقاوت کششی اجزای تشکیل دهنده سازه، میلگرد و فولاد را به شکل آرماتور به بتن اضافه کرده و به این ترکیب جدید بتن آرمه یا بتن مسلح گفته می شود.

انجام انواع آرماتوربندی با شرکت میچینم

آرماتور بندی برای جلوگیری از مشکلاتی مانند ریزش بتن و بالا بردن مقاومت سازه در برابر نیروهای کششی صورت می گیرد به همین دلیل آرماتوربندی ساختمان یکی از مهم ترین و حساس ترین فرآیندها در اسکلت بندی سازه های بتنی می باشد زیرا سهل انگاری در اجرای این عملیات و سرپیچی از رعایت اصول و قوانین این فرآیند ممکن است خطرات جبران ناپذیری را به همراه داشته باشد.

از این رو داشتن تخصص در آرماتور بندی بسیار مهم و ضروری بوده و همچنین مراحل و نحوه ی آرماتوربندی در بخش های مختلف سازه و ساختمان متفاوت و نیازمند نظارت اصولی مهندسین مربوطه دارد.

شرکت میچینم با چندین سال تجربه در انجام امور ساختمانی و سازه های عمرانی با بهره مندی از اکیپ قوی آرماتوربندی و ابزارهای پیشرفته و مخصوص آماده ی اجرای خدمات پیمانکاری آرماتوربندی از جمله آرماتوربندی فونداسیون، آرماتوربندی ستون، آرماتوربندی دیوار و آرماتوربندی سقف، تیر و… می باشد که این عملیات را با کیفیت بالا در مدت زمان کوتاه برای صاحبین پروژه انجام می دهد.

شماره آرماتوربند و اکیپ آرماتور بندی

آرماتور و عملیات آرماتوربندی چیست؟

به میلگرد مصرفی در المان های بتنی، آرماتور می گویند. در واقع هنگامی که میلگردها و دیگر محصولات فولادی در کنار یکدیگر قرار بگیرند و اتصال آنها از طریق جوش و یا بست های فلزی انجام پذیرد، به این کار آرماتوربندی گفته می شود.

ترکیب مناسب میان آرماتور و بتن یک نوع سنگ مصنوعی مقاوم را به وجود می آورد. زیرا بتن یک ماده ای خمیری و شکل پذیر است که مقاومت بالایی در برابر نیروهای کشی ندارد و به همراه آرماتور تقویت شده و موجب افزایش استحکام ساختمان می شود.

تفاوت آرماتور با میلگرد در چیست؟

ممکن است برخی میلگرد و آرماتور را به جای هم به کار بگیرند، اما مفهوم این دو واژه با هم فرق دارد. میلگرد یک نوع میله ی فلزی دارای دو نوع ساده و آج دار است و هر کدام جهت انجام کار خاصی مورد استفاده قرار می گیرد.

اما به میلگردهایی که در المان‌ های بتنی به کار می روند آرماتور گفته می شود. در واقع بعد از اینکه میلگردها تحت تاثیر روش های مختلفی مانند برش دادن، خم کردن و … تغییر شکل می دهند دیگر به آنها میلگرد گفته نشده و به آنها آرماتور گفته می شود.

مراحل اجرای عملیات آرماتوربندی

از مهم ترین و اساسی ترین اقدامات برای ساخت سازه های مقاوم و مدرن اجرای عملیات آرماتوربندی می باشد. عملیات آرماتوربندی پیش از بتن ریزی باید مراحلی را پشت سر گذاشته و پس از انجام بررسی های لازم و تایید شدن نوبت به مرحله ی بتن ریزی میرسد. مراحل اجرای عملیات آرماتوربندی به ترتیب زیر است:

طراحی نقشه و پروژه

در جریان انجام مراحل مختلف پروژه ابتدا مهندس ساختمان و معمار باید یک نقشه ی کامل از ساختمان را با تمام جزئیات طراحی کند. نقشه ی ساختمان شامل کارهایی مانند طراحی فنی و تهیه‌ ی اطلاعات مربوط به متراژ و اندازه‌ ها، ابعاد ستون‌ ها،تیرها،فونداسیون و… نحوه ی پیکربندی، محل قرار‌گیری آرماتورها و نحوه ی فاصله گذاری، چگونگی قرارگیری میلگرد در بستر بتنی می باشد.

خریداری میلگرد

پس از اینکه در مرحله ی اول اجرای عملیات آرماتوربندی تمام اطلاعات مربوط به آرماتورهای مورد نیاز برای پروژه ی مورد نظر مشخص شد، باید طبق اطلاعات جمع آوری شده آرماتورهای مد نظر با تعداد و سایز مشخص خریداری شود. برای اجرای پروژه های ساده می توان میلگردهای مورد نیاز را از مرکز تامین مواد ساختمانی خریداری کرد اما برای انجام پروژه های پیچیده تر باید از میلگردهایی با اشکال خاص استفاده کرد.

انتخاب روش مناسب برای آرماتوربندی

انتخاب یک روش مناسب برای اتصال و محکم نگه داشتن میلگردها در کنار هم در اجرای عملیات آرماتوربندی بسیار مهم است. به صورت متداول در این عملیات از سیم مفتول آرماتوربندی برای اتصال میلگردها استفاده می شود.به صورت کلی دو روش برای بستن میلگردهابا کمک سیم مفتول وجود دارد:

روش ضربدری و روش بستن از کنار. در روش ضربدری، دو میلگرد آرماتور بر روی یکدیگر قرارگرفته و سیم مفتول به حالت ضربدری از زیر و روی آنها رد می شود و بعد از بستن انتهای سیم مفتول به یکدیگر، به کمک یک انبردست یا وسیله ی دیگری انتهای دو مفتول را گرفته، آن را پیچانده تا به‌ طور کامل محکم شود. در انتهای کار هم باید باقیمانده سیم مفتول بریده یا به سمت پایین خم شود تا یک سطح نوک تیز به وجود نیاید و خطر آفرین باشد.

در روش بستن از کنار هم، پس از این که میلگردها روی هم قرار گرفتند سیم مفتولی از زیر میلگرد پایینی رد شده و از کنار میلگرد بالایی عبور داده می شود و انتهای آنها بسته می شود به این روش، روش کراواتی گفته می شود که بیشتر در آرماتوربندی سقف و فونداسیون از این روش استفاده می شود.

اجرای آرماتوربندی و نحوه ی قرارگیری میلگرد و بتن

پس از انجام مراحل بالا نوبت به اجرای آرماتوربندی می رسد. در این مرحله اکیپ آرماتوربندی بر اساس نقشه ی ساختمان و با آگاهی از تمامی جزئیات و اصول، عملیات آرماتوربندی را آغاز می کنند. بعد از اتمام عملیات آرماتوربندی هم مهندس ناظر به صورت مجدد آرماتورها و نحوه اتصال آن را مورد بررسی قرار داده و در صورت مشکل دستور اصلاح را صادر می کند.

چک کردن آرماتوربندی

تا انتهای کار آرماتوربندی باید چندین بار چک شود تا مشکلاتی مثل شل شدن میلگرد، پارگی مفتول و… به وجود نیامده باشد.

قالب گذاری و بتن ریزی

آخرین مرحله از آرماتوربندی یک ساختمان انتخاب قالب و بتن ریزی آن می باشد. برای اجرای مرحله ی بتن ریزی قالب های مختلفی وجود دارد، پس از اینکه قالب مناسب انتخاب شد و آرماتورها در آن محل قرار گرفتند بتن ریزی آغاز می شود. عملیات بتن ریزی امری حساسس و دقیق بوده و باید به دقت انجام شود. به همین دلیل است که در پروژه های بزرگتر ممکن است مهندسین اجرایی پروژه از بتن های آماده استفاده کنند.

از چه قالبی برای آرماتوربندی استفاده کنیم؟

یکی از مراحل اجرای آرماتور بندی قالب گذاری و بتن ریزی می باشد، جزئیات قالب آرماتوربندی در مرحله ی طراحی پلان و نقشه ی ساختمان گفته شده است. شیوه های مختلفی برای اجرای قالب گذاری وجود دارد مانند قالب آرماتوربندی فلزی، قالب آرماتوربندی چوبی، قالب آرماتوربندی دفن شده.

قیمت های قالب آرماتوربندی هم با توجه به انواع مختلف است مثلا قالب های فلزی از قالب های چوبی گرانتر هستند.

مزایای انواع آرماتور بندی سازه

اگر بخواهیم جز مزیت کلی آرماتوربندی در ساخت انواع سازه و ساختمان ها که همان مقاوم سازی و استحکام بخشی به بتن در برابر نیروهای کششی است به دیگر مزایای آرماتوربندی بپردازیم می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آرماتوربندی مقاومت سازه های بتنی را در برابر آب ،آتش، باد، باران و رطوبت بیشتر می کند.
  • ساختمان هایی که مجهز به آرماتوربندی هستند نسبت به دیگر سازه ها پایداری بیشتری دارند.
  • هزینه ی نگهداری بتن مسلح و هزینه های اضافی کمتر از دیگر مصالح و بتن معمولی می باشد.
  • در ساخت برخی سازه مثلا سد، استفاده از بتن مسلح یا آرمه هزینه ی کمتری نسبت به استفاده از روش های دیگر دارد و اقتصادی تر است.
  • با آرماتوربندی از انحراف ساختمان از حالت اولیه جلوگیری می شود.

نمونه های مختلف آرماتوربندی که در شرکت میچینم قابل انجام است

آرماتوربندی و نحوه ی بستن میلگردها به هم و اجرای آن و قالب بندی نهایی برای ریختن بتن در روش های مختلف با هم متفاوت می باشد. شرکت میچینم ارائه دهنده ی خدمات گوناگون و گسترده ای است که صاحبین پروژه می توانند انجام این خداتشان را به شرکت ما واگذار کنند. این خدمات شامل آرماتوربندی سقف، ستون، فونداسیون، استخر، سوله و… می باشد که شرکت میچینم این عملیات را با استفاده از علم و آگاهی مهندسین متخصص، نیروی کار ماهر و ابزار و تجهیزات پیشرفته به بهترین شکل انجام می دهد.

در اینجا سعی کردیم روش های مختلف آرماتوربندی را طبق محل قرارگیری بخش های مختلف سازه مانند ستون و سقف، فونداسیون، استخر توضیح دهیم:

آرماتوربندی سقف

یکی از مهم ترین قسمت هایی که انجام آرماتوربندی برای آن از واجبات است و ضرورت دارد، سقف می باشد. سقف ها در مقاوم سازی ساختمان ها نقش مهمی دارند و باید با انجام عملیات آرماتوربندی تقویت شوند تا نیروهای کشی را تحمل کنند. یکی از مزایای آرماتوربندی سقف افزایش مقاومت سازه و سقف در برابر آتش، آب، زلزله و حفظ ساختار اصلی و اولیه ساختمان می باشد. آرماتوربندی سقف انواع گوناگونی دارد که آرماتور در آنها به صورت طولی و عرضی مورد استفاده قرار می گیرد، انواع آرماتوربندی سقف از قرار زیر است:

  • آرماتوربندی سقف تیرچه بلوک
  • آرماتوربندی سقف کرومیت
  • آرماتوربندی سقف دال بتنی
  • آرماتوربندی سقف کوبیاس
  • آرماتوربندی سقف کامپویتی
  • آرماتوربندی سقف کاذب
  • و…

آرماتوربندی ستون

در سازه ها و ساختمان های بتنی ستون ها از اهمیت بالایی در افزایش مقاومت ساختمان ها در برابر نیروهای کششی برخوردارند. و اگر آرماتوربندی ستون به شکل درست و استانداری انجام شود می توان ساختمان و بخش های مختلف آن را به شکل مطلوبی در برابر انواع فشارها مقاوم کرد.

در آرماتوربندی ستون، میلگردها به شکل خمیده و به صورت در هم تنیده در آمده و در کنار یکدیگر قرار گرفته و بتن ریزی روی آنها انجام می شود. به صورت کلی در آرماتوربندی سقف و ستون شکل دهی و بستن میلگردها به یکدیگر به صورت جداگانه انجام می شود.

آرماتوربندی دیوارب برشی

دیوارهای برشی و یا حائل بتنی یکی دیگر از اجزای ساختمان های فلزی یا بتنی بوده که برای اجرای آن باید از آرماتوربندی استفاده کرد. در آرماتوربندی دیوار برشی در مرحله اول محل آرماتور عمودی در فونداسیون و نقشه ساختمان‌ ها مشخص می گردد.

به طور معمول آرماتوربندی دیوار برشی به صورت سرخم با فاصله های از قبل تعییین شده در نقشه ی ساختمان، جاگذاری شده و شرایط آرماتوربندی عمودی را مهیا می کنند. آرماتور عمودی جهت اجرای دیوار برشی بوده که در اجرای دیوار حائل نیز می‌توان از این آرماتور عمودی استفاده کرد.

آرماتوبندی استخر

آرماتوربندی استخر از آن جهت انجام می شود که در طولانی مدت از ترک خوردگی و نشست کف استخر جلوگیری شود. برای آرماتوربندی استخر ابتدا باید عملیات گودبرداری انجام شود. در دو حالت آرماتوربندی استخر انجام می شود:

  • حالت اول برای بتن ریزی در کف استخر
  • حالت دوم برای اجرای سیستم لوله کشی

در آرماتوربندی استخر نحوه ی قرارگرفتن میلگردها مانند شبکه ی مش می باشد که در دیواره ها هم به همین روش آرماتوربندی استخر انجام پذیر است. انجام تمامی مراحل آرماتوربندی نیازمند علم و تخصص کافی در این زمینه است و باید این کار را به یک شرکت تخصصی در این زمینه واگذار کرد.

آرماتوربندی فونداسیون

انتخاب نوع و تعداد میلگرد، نحوه ی میلگرد گذاری فونداسیون، طراحی یک پلان و نقشه ی اصولی برای اجرای این عملیات همگی در آرماتوربندی فونداسیون مشخص می شود، به همین دلیل است که آرماتوربندی فونداسیون در واقع اجرای آرماتوربندی کل ساختمان بوده و یک امری تخصصی است و باید توسط نیروهای کاربلد و زیر نظر مهندسین متخصص در شرکت های رسمی که عملیات آرماتوربندی را انجام می دهند صورت گیرد.

نکات مهم در اجرای آرماتوربندی

آرماتوربندی یک عملیات کاملا تخصصی می باشد زیرا مقاومت فونداسیون سازه توسط آرماتوربندی تامین می شود و از این رو پیش از بتن ریزی باید نحوه ی آرماتوربندی توسط مهندس ناظر پروژه بازدید و تایید شود و تا پایان این عملیات نظارت ادامه داشته باشد. برای اجرای آرماتوربندی رعایت نکات زیر برای رسیدن به یک نتیجه ی مطلوب الزامی است:

  • قبل از شروع عملیات آراتوربندی، میلگردها باید پاکسازی شده و از هرگونه زنگ زدگی و یا آغشتگی به روغن پاک شده باشند.
  • اندازه ی استاندارد و فاصله ی مناسب آرماتورهای عرضی 20 سانتی متر بوده و باید توسط سیم به آرماتورهای طولی وصل شوند.
  • وسیله ی مناسب برای بریدن آرماتورها قیچی بوده و نباید از دستگاه برش هوا استفاده کرد.
  • فاصله ی آرماتورها تا سطح قالب بندی باید حداقل 5.2 سانتی متر باشد و این عمل برای محافظت سازه های بتنی الزامی است.
  • خم کردن آرماتورها باید در دمای بالای 5 درجه سانتی گراد انجام شود.
  • آرماتورهای پرس شده و غیر استاندارد بدترین نوع آرماتور بوده و به هیچ عنوان نباید از آنها استفاده کرد.
  • در آرماتوربندی فونداسیون باید حتما کف فونداسیون بررسی شده و از هرگونه آلودگی پاک شود.

هزینه ی آرماتوربندی

آرماتوربندی انواع مختلفی دارد و قیمت و هزینه ی آرماتوربندی برای هر نوع با ویژگی های مجزا متفاوت است. به طور معمول هزینه ی آرماتوربندی بر اساس وزن میلگرد به صورت کیلویی و در بعضی موارد هزینه ی اجرای آرماتوربندی بر اساس متراژ پروژه ی مورد نظر محاسبه می گردد. به طور کلی عوامل تاثیرگذار بر روی هزینه ی اجرای عملیات آرماتورگذای عبارتند از:

  • سایز و وزن میلگرد به کار برده شده به صورت کیلویی
  • قیمت بتن
  • هزینه ی خم کاری و اتصال دهی
  • متراژ پروژه ی مورد نظر
  • محل اجرا و شرایط محیطی پروژه
  • ابعاد آرماتور

آرماتوربندی یکی از مهم ترین مراحل ساخت سازه های بتنی بوده و مقاومت سازه های مختلف را در برابر نیروهای فشاری و کششی مختلف تامین می کند. به همین دلیل اجرای فرآیند آرماتوربندی باید توسط شرکت های تخصصی از روی استاندارد ها با نهایت دقت و رعایت اصول، قواعد و جزئیات انجام گیرد.

شرکت میچینم مراحل آرماتوربندی سازه های مختلف را توسط اکیپ و پیمانکار آرماتوربندی ماهر و باتجربه و تجهیزات آرماتوربندی کامل به صورت استاندارد و از روی نقشه با سرعت و دقت بالا انجام می دهد، برای دریافت مشاوره ی رایگان و کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با پروژه های خود می توانید با شماره های شرکت تماس بگیرید