خدمات خاکبرداری با کادر مجرب و تجهیزات کامل

خدمات خاکبرداری با کادر مجرب و تجهیزات کامل برای سفارش و مشاوره رایگان هم اکنون با ما تماس بگیرید

خدمات خاک برداری ما در استان های زیر :

عملیات خاکبرداری یکی از مهم ترین و حساس ترین مراحل ساخت یک بنا و ساختمان می باشد زیرا در ساختمان سازی یا دیگر پروژه های عمرانی، هموار و یکدست کردن سطح زیر سازه یا محل پی ساختمان، امری ضروری است. به طور کلی خاک برداری برای ایجاد پایه یا زیربنای ساختمان در ساخت و سازها، حفر آب انبار و همچنین در جاده سازی کاربرد دارد.

عملیات خاکبرداری صرفا محدود به آماده سازی پی سازه و بنا نمی باشد و به هرگونه برداشت خاک از یک سطح با هدف ایجاد یک سطح مناسب برای پی و اساس سازه، احداث معدن، احیای محیط زیست، حفر منابع آبی و جاده سازی و… خاکبرداری گفته می شود.

انجام خاکبرداری با شرکت میچینم

خاکبرداری از اصول اولیه و مهم ساخت و ساز است و در این عملیات باید به مواردی مانند عدم خاکبرداری بیش از حد و از بین بردن دیواره ها و سطح کف زمین توجه ویژه ای شود. از این رو شرکت راه سازان به عنوان یکی از تخصصی ترین و مجهزترین شرکت رسمی پیمانکاری ساختمان مفتخر است صفر تا صد عملیات ساختمانی را مانند تخریب، خاکبرداری، گودبرداری و… را با تجهیزات کامل و با سرعت بالا به صاحبین پروژه های مختلف ارائه دهد.

این شرکت با داشتن سالها تجربه در زمینه ی پیمانکاری ساختمان و خدمات گودبرداری و خاکبرداری، پروژه های محوله را با رعایت قوانین و استاندارهای لازم و ایمنی بالا در یک زمان مشخص انجام داده و با بهره گیری از نیروهای متخصص و کارآمد و همچنین ماشین آلات و ابزار پیشرفته و به روز سعی دارد پروژه های مختلف ساخت و ساز را در اسرع وقت، به بهترین شکل ممکن و با قیمت مناسب انجام دهد.

این شرکت عملیات خاکبرداری را در پروژه های مختلف مانند خاکبرداری ساختمان، خاکبرداری و خاکریزی جاده، خاکبرداری استخر را با ماشین آلاتی مانند بولدوزر، لودر، بابکت یا مینی لودر، بیل مکانیکی و… انجام می دهد و آماده ی ارائه خدماتی مانند مشاوره رایگان بوده و این عملیات را با سرعت و دقت بالا در عین حال با کمترین قیمت به صاحبین پروژه ارائه می دهد.

شماره شرکت و پیمانکار خاکبرداری


خدمات ما در استان های زیر:


خدمات خاکبرداری با کادر مجرب و تجهیزات کامل

تعریف عملیات خاکبرداری و گود برداری

به برداشت مواد خاکی، انواع سنگ ها، شن، ماسه و… برای ایجاد یک سطح یکنواخت و شیب بندی مناسب برای آماده سازی پی و اساس ساختمان، مسیرهای ارتبازی و تامین خاک خاکبرداری گفته می شود. در روند این عملیات باید بخشی از سطح خاک مورد نظر برداشته شود تا این سطح برای دیگر عملیات ساختمانی مانند بتن ریزی و… آماده شود.

خاکبرداری و گودبرداری جز اولین عملیات های عمرانی می باشند اما ممکن است به اشتباه این دو عملیات یکی در نظر گرفته شود.

خاکبرداری چیست؟

خاکبرداری به هموار و هم تراز کردن زمین گفته می شود تا برآمدگی های محل مورد نظر برطرف شده و فرورفتگی ها با خاک پر شود. در این عملیات حداکثر می توان تا عمق 60 سانتی متر عملیات خاکبرداری را انجام داد، این عملیات با توجه به زمین و نوع خاک با دست یا ماشن آلات بزرگ یا کوچک قابل انجام است.

گودبرداری چیست؟

گودبرداری هم ماننند خاکبرداری به هم تراز کردن بخشی از زمین گفته می شود با این تفاوت که عملیات حفر کردن در گودبرداری بیش از عمق 6 سانتی متر می باشد. که این عملیات هم ممکن است با توجه به جنس زمین و خاک با دست یا ماشین آلات ساختمانی بزرگ یا کوچک انجام شود.

مراحل خاکبرداری از چه قرار است؟

عملیات خاکبرداری از کلیدی ترین اقداماتی است که هرگونه سرپیچی از رعایت اصول مهم این عملیات و انجام غیر اصولی آن ممکن است جز خسارات مالی، خطرات جانی را به همراه داشته باشد.

از این رو، مراحل خاکبرداری باید تحت نظارت افراد متخصص و در یک فضای کاملا قانونی انجام شود. شرکت میچینم هرگونه عملیات ساختمانی را از جمله خدمات خاکبرداری را با کادر مجرب و تجهیزات کامل به صورت پیشرفته برای صاحبین پروژه انجام میدهد.

مراحل خاکبرداری

مراحل اجرای خاکبرداری به شرح زیر است:

نقشه برداری از زمین مورد نظر

اولین اقدام از عملیات خاکبرداری نقشه برداری از زمین است، هدف از طراحی نقشه از زمین مورد نظر مشخص کردن شیب های زمین در نقشه و طراحی ساخت بنای مورد نظر و یا هر سازه ی دیگر است. با بهره گیری و استفاده از نقشه مشکلات ساختمان مشخص و رفع خواهند شد.

تحقیقات مهندسی

با انجام تحقیقات مهندسی عمق زمین برای تقویت سازه مشخص خواهد شد. این تحقیقات طبق نقشه ی تکمیل شده ی ساختمان انجام می شود. خدماتی مانند دسترسی جاده‌ ها و نصب و راه‌ اندازی تجهیزات همه جز مرحله ی طراح فنی در تحقیقات مهندسی می باشد.

تایید ساختمان برای شروع خاکبرداری

پس از اینکه برنامه‌ های ساختمانی توسط ناظر مربوطه تایید شد و مراحل فنی کار در مرحله ی قبل به پایان رسید، کار خاکبرداری و گودبرداری کلید می خورد و این مرحله مقدمه ی فعالیت های لازم جهت پاکسازی می باشد، انجام این عملیات با نظارت کامل مهندسین و طراح ساختمان در شرکت میچینم انجام می شود.

پاکسازی پروژه

قدم بعدی در انجام عملیات خاکبرداری، پاک کردن زمین مورد نظر از مواد اضافی می باشد. در این مرحله درختان، گیاهان و سنگ‌ های موجود در سطح زمین برای انجام مراحل خاکبرداری ساختمان تحت عنوان پاکسازی سایت پروژه عمرانی حذف و از بین می روند و سایر خدمات خاکبرداری آغاز می شود.

درجه بندی نوع خاک

در نحوه ی انجام عملیات خاکبرداری تعیین نوع خاک و هم سطح کردن آن تاثیر بسزایی دارد. در این مرحله از عملیات خاکبرداری نوع خاک بر اساس شیب و کیفیت آن درجه بندی می شود.

نشانه گذاری

در طول انجام خاکبرداری از ستون های نشانه گری که دائمی نبوده برای ایجاد یک معیار برای اندازه گیری استفاده می شود. در این فرآیند خطوط مرکزی با استفاده از چوب و علائم دیگر مشخص می‌ شوند. این علامت گذاری ها هم به صورت موازی و هم به صورت عمودی برای تعیین محل درست پایه ها به کار برده می شوند.

شروع خاکبرداری ساختمان

پس از انجام مراحل اولیه که گفته شد عملیات خاکبرداری آغاز می شود. در واقع شروع خاکبرداری زمانی است که از اندازه و عمق زمین با توجه به اطلاعات درج شده در طرح ساختمان اطمینان کسب شده باشد.

در انجام حفاری زمین باید توجه داشت که خاکبرداری اصولی نه باید به اندازه ای سطحی باشد که سستی خاک بر مقاومت ساختمان تاثیر منفی داشته و نه باید تا حدی عمقی باشد که مواد و مصالح هدر رود.

پس از اینکه خاکبرداری انجام شد اهمیت یکسان سازی سطح خاک زمین و کف ساختمان امری ضروری است و باید زمین باقی مانده ی اطراف از خاک مناسب پر شود.

بتن ریزی

قبل از اینکه عملیات بتن ریزی آغاز شود باید از جزییات میزان عمق خاکبرداری اطلاعات کافی کسب کرد. این مرحله آخرین مرحله از اقدامات خاکبرداری است که پیش از بتن ریزی باید انجام شود. پس از آن میتوان از بتن با توجه به اندازه ی سازه و بنیان آن استفاده کرد و بتن ریزی را آغاز کرد.

استفاده از کفپوش

در خاکبرداری های سطحی و کم عمق که خاک نرم می باشد باید از بنیان‌ های بزرگ با استانداردهای مهندسی استفاده کرد. این شرایط زمانی می تواند اجرا شود که عملیات حفاری و خاکبرداری در عمقی بیش از 1.5 باشد.

ایمنی در حین انجام کار

رعایت الزامات لازم جهت ایمنی در حین انجام کار ضروری بوده و جز مهم ترین مراحل خاکبرداری محسوب می شود. رعایت این موضوع می تواند در افزایش کارایی و راندمان تاثیر ویژه ای داشته و موجب موفقیت انجام پروژه شود.

خدمات خاکبرداری با کادر مجرب و تجهیزات کامل

ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز در اجرای مراحل خاکبرداری

انجام عملیات خاکی مانند خاکبرداری و گودبرداری مستلزم استفاده از ابزار و ماشین آلات مخصوص در این زمینه می باشد این ماشین آلات عبارتند از:

  • بولدوزر
  • لودر
  • بابکت یا مینی لودر
  • بیل مکانیکی
  • شاول
  • کامیون
  • تراکتور

انتخاب بهترین تجهیزات برای عملیات خاکبرداری اهمیت به سزایی دارد و در عملیاتی مانند آماده سازی سطوح و حفر سنگ و شکستن و سوراخ کردن سنگ های سخت، جابه جایی خاک و مواد موجود در خاک، جابه جایی تپه های خاکی و بسیاری از موارد دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.

به طور مثال برای عملیات گود برداری و آماده کردن پی سازه کاربرد بیل مکانیکی از لودر بیشتر می باشد. چون کارایی بیل های مکانیکی به این صورت است که همزمان با عملیات خاکبرداری، عملیات بارگیری را هم انجام می دهند.

البته هنگام انتخاب نوع ماشین آلات مربوط به خاکبرداری عوامل دیگری مانند میدان مانور ماشین، قابلیت تردد ماشین، جنس خاک و… هم تاثیرگذار است.

شرکت میچینم به عنوان یکی از مجهزترین شرکت های رسمی پیمانکاری عملیات خاکی را با استفاده از ماشین آلات و تجهیزات استاندارد انجام می دهد. با استفاده صحیح از این ماشین آلات و بهره برداری بهینه از این ماشین آلات هزینه ی پروژه تا حد زیادی کاهش پیدا کرده و سرعت عملیات اجرایی افزایش داده و از بروز مشکلاتی آتی که ناشی از انجام غیر اصولی خاکبرداری است جلوگیری می شود.

انواع زمین در خاکبرداری

نوع زمینی که قرار است پروژه در آن اجرا شود و همچنین نوع خاک در انتخاب و به کارگیری ابزار مناسب نقش بسیار مهمی دارد. به طور کلی انواع زمین ها در مراحل خاکبرداری و گودبرداری ازین قرار هستند:

  • زمین کلنگی: زمینی است که سطح آن کمی سفت و سخت و خاک آن توسط بیل و کلنگ برداشته می شود، زمین کلنگی از دو زمین دستی و لجنی سفت تر است اما آن قدر هم سفت نیست که رد کلنگ در آن باقی بماند.
  • زمین دستی: زمینی است که سطح آن نرم تر است و به وسیله ی بیل یا هر وسیله ی دیگری میتوان آن را کند، به این زمین ها زمین دستی یا بیلی گفته می شود.
  • زمین سنگی: این زمین در قسمت سخت ترین زمین ها قرار دارد، زمینی است که بسیار سفت و سخت می باشد و به طور خالص از سنگ تشکیل شده است، تنها به وسیله ی ماشین آلات حفاری کنده می شود.
  • زمین دج: دج وسیله ای بوده که در گذشته برای حفاری مورد استفاده قرار می گرفته، حال به زمین هایی که توسط کلنگ و بیل کنده می شود و میتوان رد کلنگ را روی زمین دید زمین دج گفته می شود.
  • زمین لجنی: زمین هایی هستند که تجهیزات انجام کار تا حدی در این زمین فرو می روند که انجام کار بسیار سخت است.
خاکبرداری

اصول و قوانین خاکبرداری

اجرای عملیات خاکبرداری شامل مراحل آماده سازی و بسترسازی خاک، آماده کردن بستر خیابان، مصالح خاکریزی، اصلاح مصالح و آماده سازی بستر خاکریزی می باشد.

آماده‌سازی بسترخاک و زیرسازی

برای زیر سازی و آماده سازی بستر مناسب ابتدا باید مراحل خاکبرداری و عملیات خاکریزی طبق نقشه های عمرانی و طبق تراز مورد نظر صورت گیرد. نکته ای که هنگام انجام عملیات خاکبرداری مهم است عدم تجاوز قشر خاکریز بیش از 10 سانتی متر و توجه به شیب عرضی سطح برای جلوگیری از جمع شدن آب های سطحی می باشد.

آماده سازی بستر خیابان

برای زیرسازی و آماده سازی خیابان باید مراحل عملیات خاکبرداری خیابان تا ترازی که از قبل در نقشه های اجرایی مشخص شده ادامه پیدا کند، حال اگر در این مرحله و رسیدن به تراز مشخص احتیاج به خاکریزی باشد بعد از برداشت خاک های نباتی، با استفاده از خاک حاصل از خاکبرداری، خاکریزی صورت می گیرد.

مصالح خاکریزی، اصلاح مصالح و آماده سازی بستر خاکریزی

در تامین مصالح ساختمانی، پس از خاکبرداری با استفاده از خاک حاصل از خاکبرداری عملیات خاکریزی ساختمان انجام می شود. حال اگر خاک حاصل از عملیات خاکبرداری و یا گودبرداری مناسب نباشد از خاک هایی مانند خاک رس و دیگر مصالح مناسب و تایید شده برای انجام عملیات خاکریزی استفاده می شود.

به طور کلی در پروژه های مختلف عمرانی، یک سری اصول و قوانین مشخصی جهت اطمینان از انجام صحیح تمام عملیات ساخت و ساز مقرر شده است که این قوانین بین المللی می باشند.

مثلا مقرر شده که پیش از انجام عملیات خاکبرداری ابتدا باید از خاک زمین مورد نظر از نظر جنس، استحکام، پایداری سازه های اطراف مورد بررسی قرار گیرند.

از این رو رعایت تمامی قوانین و استاندارد های لازم برای انجام عملیات خاکبرداری ضروری می باشد. زیرا وضع این قوانین توسط متخصصین برای انجام تمامی عملیات عمرانی مانند عملیات خاکبرداری و… علاوه بر اینکه موجب اجرای موفق پروژه و انجام عملیات به صورت استاندارد می شود بلکه ایمنی نیروهای کار، سازه ی مورد نظر و سازه های اطراف پروژه و افرادی که در محل و اطراف سازه وجود دارند تامین می شود.

خدمات خاکبرداری با کادر مجرب و تجهیزات کامل

حجم خاکبرداری چگونه محاسبه می شود؟

در هنگام اجرای مراحل خاکبرداری زمین پروژه، حجم خاک یعنی جنس، شیب و نوع خاک برای انجام اصولی عملیات خاکبرداری بسیار مهم بوده و تعیین آن باید به صورت گسترده و زیر نظر متخصصین مربوطه مورد تحقیق و بررسی قرار بگیرد.

به این صورت که باید در پروژه های عمرانی مختلف، آن میزان حجم خاکی که باید از زمین مورد نظر برداشته شود برررسی و طبق محاسبات خاص معلوم و مشخص شود، به همین دلیل است که باید بگوییم تعیین کردن حجم خاکبرداری بسیار مهم است.

حال برای تعیین کردن حجم خاکبرداری روش های گوناگونی وجود دارد، یکی از این روش ها که ساده ترین روش می باشد محاسبه ی دستی حجم خاکبرداری می باشد، در این روش سطح مقطعی که قرار است خاکبرداری در آن صورت گیرد محاسبه شده و سپس عدد به دست آمده در ارتفاع محل مورد نظر ضرب می شود و عدد به دست آمده همان میزانی است که قرار است برداشته شود.

هزینه و قیمت خاکبرداری چگونه محاسبه می شود؟

یکی از موارد مهم برای صاحبین پروژه های مختلف عمرانی و ساختمان سازی دانستن هزینه های عملیات مختلف ساختمانی مانند خاکبرداری، گودبرداری می باشد. در تعیین هزینه و قیمت خاکبرداری میزان سختی زمین و موقعیت مکانی بسیار مهم است اما به طور کلی در تعیین هزینه ی عملیات خاکبرداری عوامل گوناگونی موثر هستند که می توانند باعث افزایش یا کاهش قیمت خاکبرداری شوند. این عواملی عبارتند از:

  • نوع و جنس زمین
  • وضعیت خاک
  • ارتفاع و عمق خاکبرداری
  • متراژ پروژه
  • شرایط پروژه و نوع سازه
  • موقعیت پروژه و زمین آن
  • تجهیزات به کارر رفته و تعداد ماشین آلات مورد نیاز برای انجام عملیات

چگونه یک شرکت مناسب برای انجام عملیات خاکبرداری انتخاب کنیم؟

یکی از کارهای اساسی و مهم در اجرای پروژه های مختلف، عملیات خاکبرداری می باشد که انجام این عملیات تعیین کننده ترین بخش در اجرای پروژه های عمرانی می باشد. پروژه ها انواع گوناگونی دارند و خیلی فرقی ندارد که شما می خواهید عملیات خاکبرداری را برای ساخت یک ساختمان با طبقات زیاد انجام دهید و یا اجرای این عملیات را برای ساخت یک سوله در نظر گرفته اید، در هر صورت داشتن یک زمین مناسب برای ساخت یک ساختمان، یک پل، سوله و… ضروری بوده و اجرای صحیح این مرحله می تواند اجرای سایر مراحل ساخت پروژه را تضمین کند.

به همین دلیل انتخاب یک شرکت مناسب که دارای تیم متخصص و ماشین آلات و تجهیزات مخصوص برای اجرای این عملیات را دارد ضروری است.

شرکت میچینم به عنوان یکی از تخصصی ترین و مجهزترین شرکت رسمی پیمانکاری ساختمان با سابقه ی طولانی و نیروی کار متهعد و متخصص و بهره مندی از تجهیزات پیشرفته و با داشتن مهارت کافی در این حوزه، انجام پروژه های شما را به عهده می گیرد برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های شرکت تماس بگیرید.