انجام خدمات آسفالت کاری و محوطه کاری با نیروی متخصص

انجام خدمات آسفالت کاری و محوطه کاری با نیروی متخصص برای دریافت مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید


خدمات آسفالت کاری ما در استان های زیر :


آسفالت یک نوع ماده ی ترکیبی است که از مخلوط کردن شن، ماسه و قیر به دست می آید. این ماده یکی از پرکاربردترین و بهترین مواد برای اجرای پروژ های مسکونی و تجاری می باشد. از آسفالت برای پوشش دادن سطح کوچه ها، پشت بام ساختمان ها، جاده ها و اتوبان ها، باند فرودگاه ها، محوطه سازی و… استفاده می شود.

آسفالت کاری با شرکت میچینم

زیر سازی و اجرای صحیح عملیات آسفالت کاری بسیار مهم بوده و باید توسط اکیپ متخصص، ماهر و بهره مندی از ماشین آلات دستی و راه سازی و زیر نظر کارشناسان و پیمانکار متخصص در این زمینه انجام شود، در غیر این صورت سطحی که از آسفالت پوشیده شده کیفیت و ماندگاری بالایی نخواهد داشت و بعد از مدتی ترک خورده و از هم جدا می شود.

شرکت میچینم خدمات و اجرای عملیات آسفالت کاری را با پیشرفته ترین تجهیزات و با استفاده از مواد اولیه درجه یک و مرغوب در سطوح مختلف مانند خیابان ها، پیاده روها، کف پارکینگ ها، پشت بام ها و کف سالن های ورزشی و… با بهره گیری از نیروهای کارآمد و کاربلد برای صاحبین پروژه های مختلف انجام می دهد.

شماره تلفن اسفالت کار

مراحل عملیات آسفالت کاری و اجرا آن

عملیات آسفالت کاری دارای مراحل مختلفی بوده که اجرای صحیح آن نیازمند رعایت استاندارها و قوانین مخصوص به خود بوده و در غیر این صورت همانطور که گفته شد ممکن است پس از مدت طولانی باعث ترک خوردگی و نشست آسفالت سطح مورد نظر شود. کلیه اطلاعات لازم در مورد مراحل اجرای آسفالت و آسفالتکاری را در پایین توضیح داده ایم:

مرحله ی زیر سازی

مرحله ی زیر سازی یا آماده سازی سطح مورد نظر برای اجرای عملیات آسفالت کاری اولین قدم از مراحل اجرای آسفالت کاری یک خیابان، جاده و یا هر سطح دیگر می باشد. مرحله ی زیرسازی شامل اقدامات مختلفی مانند شیب سازی، جدول بندی و پل گذاری می باشد که از مهم ترین اقدامات برای ایجاد یک بستر مناسب قبل از آسفالت کاری به شمار می آید.

برای اجرای این بخش ابتدا پستی ها و بلندی ها با خاکبرداری و خاکریزی آماده شده و با استفاده از موادی مانند سنگ ریزه و شن سطح مورد نظر را پوشیده شده و توسط وسیله ای به نام گریدر صاف می شود. سپس با انجام آب پاشی و غلتک زنی روی آن سطح مورد نظر برای مرحله ی بعدی آماده می شود.

در مرحله ی زیرسازی و آماده سازی سطح مورد نظر برای آسفالت کاری توجه به نکاتی لازم است که شرکت پیمانکار باید به این نکات توجه کند:

  • میزان رطوبت در اجرای مراحل زیر سازی مهم بوده و در روزهای سرد و روزهایی که دارای رطوبت بالا است نباید آسفالت کاری انجام شود.
  • مواد اولیه از استحکام کافی برخوردار بوده و قدرت کافی برای پیوند با قیر را داشته باشد.
  • زیرسازی محل مورد نظر باید به گونه ای باشد که آسفالت کاری انجام شده در دراز مدت در برابر ضربه، سایش، صیقلی شدن مقاومت کافی را داشته باشد.

مرحله ی قیر پاشی

این مرحله توسط دستگاه قیرپاش روی سطح مورد نظر که قبلا زیرسازی شده و توسط سنگریزه و شن آماده شده، قیر پاشیده می شود. هدف از انجام این کار این است که قیر پاشی علاوه بر اینکه موجب پر شدن منافذ و ایجاد یک سطح یکدست می شود باعث می شود که آسفالت بهتر چسبیده شود زیرا که جهت چسباندن دو لایه به هم نیاز به یک لایه ی نازک قیرپاشی می باشد.

این لایه ی نازک قیر موجب بستن منافذ باز میان مواد اولیه به کار برده شده و سطح مورد نظر را آب بندی کرده و موجب چسبندگی بهتر آسفالت می شود. انجام این این مرحله هم نیازمند رعایت نکاتی مانند دقت، انجام این عمل در دمای مخصوص و رعایت اصول و قواعد لازم است.

پس از اینکه عملیات قیرپاشی انجام شد به میزان 24 ساعت باید زمان داد تا قیر به داخل مواد نفوذ کرده و سطح مورد نر خشک شود، اگر امکان استراحت دادن به سطح مورد نظر وجود نداشته باشد باید عمل گندم پاش کردن را انجام داد، گندم پاش کردن یعنی چند نفر از کارکنان در شرکت راه سازی با بیل های دستی اقدام به پخش کردن آسفالت می کنند (مانند پخش کردن گندم)

مرحله ی آسفالتکاری

پس از انجام مراحل زیر سازی و قیر پاشی نوبت به مرحله ی اصلی یعنی آسفالت کاری می رسد. مرحله ی آسفالت کاری خود از دو مرحله تشکیل شده است. در مرحله ی اول ابتدا مقداری آسفالت روی سطح آماده شده ریخته می شود که به آن لایه ی آستر گفته می شود و پس از آن لایه ی دوم (روکش) به عنوان لایه ی اصلی روی لایه ی آستر ریخته می شود و آماده ی مرحله ی آخر می شود.

مرحله ی غلتک زنی و کوبیدن

آخرین مرحله از عملیات آسفالت کاری مرحله ی غلتک زنی با غلتک های مخصوص می باشد. این غلتک ها در انواع مختلفی مانند لاستیکی، فولادی و.. می باشند. در این مرحله از غلتک زنی بر روی آسفالت باید توجه داشت ک سطح غلتک خیس باشد تا با حرکت بر روی آسفالت این مواد بر روی سطح آن نچسبد. در عملیات غلتک زنی عمل کوبیدن و فشرده سازی آسفالت باید در دمای مخصوصی صورت گیرد به همین دلیل این انجام این فرآیند تخصصی بوده و باید زیر نظر افراد متخصص و ماهر انجام گیرد.

انجام خدمات آسفالت کاری و محوطه کاری با نیروی متخصص

انواع آسفالت

آسفالت با توجه به نحوه ی کاربرد و ترکیبات خود به سه دسته ی آسفالت گرم، آسفالت حفاظتی و آسفالت سرد تقسیم می شود.

آسفالت گرم

آسفالت گرم آسفالتی است که مواد تشکیل دهنده ی آن در دمای بالا ( در دمای 105 تا 163 درجه سانتی‌ گراد به حالت خمیری و مذاب) ترکیب شده و در همان دما هم مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع آسفالت گرم پس از ترکیب باید مورد استفاده قرار بگیرد تا از میزان چسبندگی آن کاسته نشود. ترکیبات اصلی آسفالت گرم شامل شن، ماسه، مصالح سنگی، قیر می باشد.

پس از تولید و آماده کردن آسفالت گرم این ترکیب خمیری و داغ با استفاده از تجهیزات مختلف روی سطح مورد نظر ریخته و فشرده می شود. کاربرد آسفالت گرم در مواردی مانند پشت بام ها، کف خیایان ها و جاده ها و باند فرودگاه ها می باشد. آسفالت گرم با توجه به ترکیبات و کاربردهایی که دارد شامل آسفالت رویه، آسفالت استر، اساس قیری، آسفالت ماکادام نفوذی و… می باشد.

قشر رویه (توپکا)

آسفالت رویه به دلیل آن که آخرین قشر اسفالتی بوده و در تماس مستقیم با بار ترافیکی و عوامل میحیطی و جوی است باید طوری طراحی و اجرا شود که در برابر عوامل مختلف مانند تغییرات دما، یخبندان و.. از مقاومت بالاییی برخوردار باشد. مواد تشکیل دهنده ی قشر رویه نسبت به قشرهای استر و اساس قیری دارای دانه های درشت تر و قیر بیشتری می باشد.

قشر آستر

از نظر قرارگیری قشر آستر میان قشر رویه و قشر اساس قیری و در صورت نبود وجود قشر اساس قیری، بین قشر رویه و قشر اساس سنگ شکسته قرار می گیرد. اندازه ی سنگدانه ها برای قشر استر بین 19 تا 5/37 میلیمتر می باشد. برخی اوقات در جاهایی مانند بنادر و اسکله ها که بافت شهری آن مشکل خاصی به وجود نیاورد، از دانه بندی های تیپ قشر آستر با شرط اینکه در مقابل تغییر شکل ناشی از بارهای خیلی سنگین خیلی حساس نبوده به عنوان قشر رویه به کار گرفته می شود.

اساس قیری

اساس قیری می تواند به عنوان اولین قشر روسازی بتن آسفالتی مستقیماً روی قشر زیراساس یا اساس قرار گیرد. اندازه ی سنگدانه های تشکیل دهنده ی این نوع آسفالت معمولاً تا 50 میلیمتر و در مواردی نیز تا 75 میلیمتر می باشد و مقدار قیر آن کمتر از آسفالت آستر و رویه می‌ باشد. اساس قیری می تواند با هدف تسریع در تخلیه آبهای نفوذی به سیستم روسازی به عنوان یک لایه زهکش مورد استفاده قرار گیرد.

آسفالت ماکادام نفوذی

مواد تشکیل دهنده ی آسفالت ماکادام نفوذی مصالح سنگی شکسته ی درشت دانه می باشد که با هم مخلوط شده و فضاهای خالی میان آنها با قیر فشرده شده و مصالح سنگی دیگر پر می شود. کاربرد مصرفی آسفالت ماکادام نفوذی معمولا در مناطقی است که مصالح سنگی رودخانه‌ ای با دانه‌ بندی پیوسته پیدا نشود، از آسفالت ماکادام نفوذی می توان به عنوان قشر اساس و یا قشر رویه استفاده کرد.

آسفالت حفاظتی

آسفالت حفاظتی در واقع همان مخلوط سنگ های خرد شده با قیر می باشد که در آن اندازه ی سنگ های به کار برده شده بسیار کوچکتر است و هدف از تولید این نوع آسفالت حفاظت از سطح مورد نظر می باشد. از این نوع آسفالت در پشت بام ها برای حفاظت و به عنوان روکش برای ایزوگام برای جلوگیری از لطمه دیدن استفاده می شود از دیگر کاربرد این نوع آسفالت در معابری است که فشار در آنها کمتر بوده زیرا مقاومت این آسفالت به دلیل قیر زیادی که دارد بالا نیست، ضخامت این آسفالت 2/5 سانتی متر می باشد.

انواع آسفالت حفاظتی شامل:

  • آسفالت حفاظتی سرد
  • اسفالت حفاظتی از نوع چند لایه
  • اسفالت حفاظتی از نوع یک لایه
  • حفاظتی نوع ردمیکس
  • نوع پریمکت
  • نوع تک تک
  • نوع سیل کت ها

آسفالت حفاظتی به دلیل سرعت و سهولت در اجرای آن و همچنین نیاز کمتر به ماشین آلات و تجهیزات آسفالت کاری در مقایسه با آسفالت گرم بسیار مقرون به صرفه می باشد.

آسفالت سرد

به ترکیب مصالح سنگی و قیر مخلوط آسفالت سرد گفته می شود، مواد اولیه آسفالت سرد در دمای محیط مخلوط شده و فقط در برخی موارد در تولید آسفالت سرد ممکن است قیر بر حسب ضرورت گرم شود اما باز هم سایر مصالح بدون گرم شدن با قیر ترکیب می شوند.

آسفالت سرد به دلیل ترکیبات خود و دمایی که تولید می شود این قابلیت را دارد که در مسافت های زیاد حمل و استفاده شود و یا حتی در کارگاه های مخصوص انبار شده و بعدا مورد استفاده قرار می گیرد. این نوع آسفالت در قشرهای رویه، آستر و اساس قیری برای ترافیک سبک و متوسط و در قشر اساس قیری برای ترافیک سنگین و خیلی سنگین مورد استفاده قرار می گیرد.

انجام خدمات آسفالت کاری و محوطه کاری با نیروی متخصص

ویژگی های یک آسفالت خوب

همان طور که گفته شد آسفالت دارای انواع مختلفی و کاربرد های گوناگونی است، معمولا یک آسفالت خوب دارای ویژگی های زیر است:

  • زیرسازی آسفالت و زهکشی مناسب
  • مقاومت در برابر ترک خوردگی
  • کیفیت بالای قیر استفاده شده در مخلوط آسفالت
  • استفاده ی مناسب از ماسه و شن به نسبت اندازه
  • داشتن مقاومت بالا و عمر طولانی

به طور کلی برای رسیدن به یک نتیجه ی مطلوب در عملیات آسفالت کاری، سطح مورد نظر باید از زیرسازی مناسب برخوردار باشد. در مرحله ی زیرسازی آسفالت مهم ترین فاکتورها مواردی چون میزان مقاومت در برابر ضربه و وزن زیاد، میزان مقاومت در برابر سایش و استهلاک، میزان رطوبت، قدرت چسبندگی با قیر،استحکام و… می باشد. در صورتی که زیربنای سطح مورد نظر یا جاده مرطوب باشد مشکلاتی مانند شکستگی و… را به دنبال خواهد داشت.

به طور کلی اگر آسفالت سطوح مختلف به خوبی انجام شود و از آن به خوبی محافظت شود به گونه ای که در زمستان ها بر برف و یخبندان آسیبی نبیند و در تابستان هم آلودگی و کثیفی بر آن تاثیر گذار نباشد بدیعی است این نوع آسفالت مقرون به صرفه، بادوام و دائمی خواهد بود و همچنین هزینه های نگهداری آن هم به مراتب کمتر می باشد.

پس به طور کلی سه فاکتور اصلی برای داشتن یک آسفالت خوب وجود دارد:

  1. طراحی مناسب
  2. استفاده از مصالح و مواد مرغوب
  3. اجرای صحیح عملیات ساخت و زیرسازی و نظارت بر آن

قیمت اجرای عملیات آسفالت کاری

در تعیین قیمت اجرای عملیات آسفالت کاری کیفیت مواد اولیه به کار برده شده و نحوه ی اجرای آن تاثیر مستقیم دارد و هر چقدر سطح کیفی این دو مورد بیشتر باشد طبیعتا قیمت اجرای آسفالت کاری هم افزایش پیدا می کند.

به طور کلی عواملی که در تعیین قیمت آسفالت موثر هستند شامل مواردی مانند نوع قیر استفاده شده در آسفالت، دانه بندی شن و ماسه، نوع آسفالت، درصد مواد به کار برده شده، کیفیت مواد اولیه آسفالت، حجم و مقدار آسفالت مصرفی برای پوشش سطح مورد نظر و هزینه های حمل و نقل و… می باشد.

در تعیین نوع آسفالت به کار برده شده در سطوح مختلف هم باید به مواردی مانند میزان ترافیک در ناحیه ی مرود نظر، نوع خاک، میزان بار و فشار وارد شده به آسفالت، روند اجرای کار، شرایط آب و هوایی و … توجه ویژه ای کرد.

نکته پایانی:

علاوه بر دقت در انتخاب مواد اولیه ی مناسب برای تولید یک آسفالت خوب و دقت در انجام صحیح هر یک از مراحل آسفالت کاری در صورتی می توان مطمئن شد که تمام جزئیات عملیات آسفالت کاری به دقت و بر اساس استاندارها و با رعایت تمام قوانین صورت می گیرد که یک تیم کاملا حرفه ای انجام این خدمات و عملیات آسفالت کاری را برعهده دارد.

شرکت میچینم عملیات آسفالت کاری و اجرای مراحل مختلف زیرسازی اعم از زیرسازی، قیرپاشی و سپس آسفالت کاری را به صورت مکانیزه و دستی انجام داده و تلاش می کند به گونه ای اجرای این عملیات را انجام دهد که با مناسب ترین و به صرفه ترین قیمت، بهترین خدمات را را انظر کیفی به صاحبین پروژه ارائه دهد.