بازسازی خانه قدیمی؛ خدمات حرفه ای نوسازی ساختمان
بسیاری از افراد به دلیل خاطرات زیادی که از خانه های قدیمی خود دارند و نمی توانند خود را با شرایط زندگی در آپارتمان و مجتمع های جدید وفق بدهند؛ ترجیح میدهند، این بناهای کهنه را بازسازی نمایند و از مزایای آن بهره بیشتری ببرند. امروزه، بازسازی و نوسازی خانه های قدیمی، جایگزین مناسبی برای ساخت وساز محسوب می شود و خانه های قدیمی با ظاهری مناسب و امروزی برای استفاده سالیان متمادی و سکونت مجدد، آماده و بازسازی می گردد. بدیهی است که اگر ساختمانی از استحکام و پایداری مناسب بهره مند باشد، چه از نظر اقتصادی و چه از لحاظ زیست محیطی مقرون به صرفه است که به بازسازی آن بپردازیم.
شرکت بازسازی و مشاوره رایگان

افرادی که فرصت و تجربه کافی در بازسازی ساختمان ندارند، بهتر است به شرکت های بازسازی متخصص مراجعه نمایند تا با هزینه مناسب تر و با کیفیت و سرعت بالاتری خواسته آنان برآورده شود.
شرکت بازسازی می چینم با سابقه کاری 15 ساله با داشتن بهترین اکیپ اجرایی، کارشناسان، طراحان و مهندسین با تجربه، در کنار شماست تا به صورت اصولی و با قیمت مناسب خانه و ساختمان قدیمی خود به فضایی خاص و منحصر به فرد تبدیل کنید. برای مشاوره رایگان می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید. ما خانه و ساختمان شما را در کمترین زمان و با بهترین مصالح بازسازی می کنیم
تماس با ما :
مشاوره های رایگان و ایده های مناسبی که کارشناسان پرسابقه ما به مالکان می دهند، باعث می شود که کار بازسازی به خوبی پیش رفته ونتیجه نهایی باب میل و به سود، کارفرما و پیمانکار باشد. در انتخاب شرکت های بازسازی و تعمیرات ساختمان بهتر است به موارد زیر توجه کنید:
- بازسازی کار بسیار حساسی می باشد و هر شرکت ساختمانی قابل اطمینان نیست.
- شرکت هایی که در زمینه بازسازی انتخاب کنید که سابقه و تجربه کافی و ایده های بسیاری در سر دارند . این شرکت ها جوابگوی سلیقه و نیاز شما هستند.
- دقت کنید که تیم بازسازی شرکت، متشکل از متخصصان تحصیل کرده و با تجربه باشد.
- شرکتی را انتخاب کنید که با مصالحی که شما می خواهید به کار ببرید، قیمت های منطقی را اعلام کند.
مراحل بازسازی ساختمان
افرادی که قصد بازسازی منازل و ساختمان های خود را دارند؛ باید به این نکته توجه داشته باشند که هرقدر در جمع آوری اطلاعات مورد نیاز تلاش بیشتری داشته باشند و مشکلاتی که ساختمان را تهدید می کند را بشناسند؛ در امر باز سازی موفق تر هستند. خانه های قدیمی به خصوص آن هایی که عمرشان از سی سال تجاوز می کند، نیاز به مرمت و توجه ویژه ای دارد و هزینه خود را می طلبد. بازسازی کار تدوین شده ای است که باید طبق مراحل خاصی پیش برود:
اول) تهیه چک لیستی از موارد نیاز به بازسازی
در اولین قدم، چک لیستی از مواردی که نیاز به بازسازی دارد را تهیه کنید. تمامی پوسیدگی ها، فرسودگی ها و خرابی ها را بشناسید و به مواردی مانند سیم کشی برق، لوله کشی و عایق کاری ساختمان توجه نمایید. اصلاح ترک های روی دیوارها، شکاف های موجود در الوارها و قاب های زنگ زده فولادی را در اولویت قرار دهید. تعمیر و مرمت آشپزخانه به عنوان قلب ساختمان، سرویس های بهداشتی اعم از توالت و حمام از مواردی هستند که بیشترین هزینه را به خود اختصاص می دهند. انتظارات و منابع مالی خود را در نظر بگیرید و خواستههای خود را بدون بلندپروازی و به طور دقیق مشخص کنید.
دوم) مشاوره با پیمانکار
بازسازی خانه های قدیمی و کلنگی به افرادی متخصص که به دانش فنی مجهز هستند نیاز دارد. صحبت و مشورت با افراد ذی صلاح، کمک موثری در شناخت دقیق تر از شیوه ی اجرای بازسازی منزل دارد. از این رو یافتن بهترین شرکت بازسازی ساختمان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. پیمانکار با بررسی بنا و مطالعه چک لیست شما و مصالحی که میخواهید استفاده شوند و همینطور با در نظر گرفتن بودجه پیشنهادی شما، طرح اولیه ای را ارائه می دهد. فراموش نکنید که هزینه کار و زمان بندی دقیق اجرای بازسازی در قرار داد نهایی با پیمانکار را صراحتا قید کنید.
سوم) مرحله تخریب
در این مرحله در حذف و تخریب بخش هایی از ساختمان، که نیازمند رعایت دقیق اصول و مقررات امنیتی می باشد، دقت بفرمایید. برای تخریبی ایمن، رعایت موارد زیر، پس از عقد قرارداد با پیمانکار و انجام مشاوره های لازم و تایید نقشه الزامی می باشد:
- در اولین قدم، تجهیزات ایمنی مناسب را در عابر پیاده نصب نمایید.
- از قطع آب و گاز در لوله کشی های ساختمان اطمینان حاصل کنید
- جریان برق سیم کشی ها را مسدود نمایید.
- تمام تاسیسات مکانیکی مانند شیرآلات، در و پنجره ها و کابینت ها را جدا کنید.
- به تخریب کاشی ها وسرامیک های کف خانه و سرویس بهداشتی و آشپزخانه بپردازید.
- تخریب دیوارهای غیرباربر که نیازی به مجوز شهرداری ندارد را شروع کنید.
چهارم) مرحله ساخت
حال که بخش های اضافه خانه، حذف شده است؛ مطابق با موارد مشخص شده و طراحی بخش های جدید به پیش بروید و با بهره گیری از افراد متخصص و مصالح با کیفیت، مرحله ساخت را انجام دهید که شامل موارد زیر می شود:
- ساخت دیوار و سیمان کاری کف پذیرایی،اتاق خوابها و عایق کاری سرویسهای بهداشتی پس از خشک شدن سیمان
- اجرای لوله کشی و برق کشی بر اساس طرح جدید
- گچ کاری و تکمیل دیوارهای قدیمی و جدید و بازسازی سقف و اجرای انواع سقفهای کاذب
- اجرای کاغذ دیواری یا نقاشی و رنگ آمیزی دیوارها
- نصب تجهیزات الکتریکی مانند کلید، پریز و نورپردازی
- نصب در و پنجرههای جدید
- اجرای کابینتهای جدید و نصب شیرآلات، سینک و روشویی در آشپزخانه
- اجرای نمای جدید ساختمان
پنجم) بازرسی نهایی
پس از پایان عملیات ساخت و برای راضی بودن از نتیجه کار، تمام بخشهای بازسازی شده را به دقت مورد بررسی قرار دهید و هر گونه کمبود و نقص در کاررا به اطلاع پیمانکار برسانید. پیمانکار موظف است طبق قراردادی که با مالکان ساختمان منعقد کرده تمامی جزئیات توافق شده را به اجرا درآورد.
مرحله آخر) پاکسازی و تمیزکاری نهایی
پس از پایان کار اجرایی ساختمان، پیمانکار موظف است تمامی مصالح اضافه باقیمانده از بازسازی ساختمان را از محیط پاکسازی نموده و در محل مناسب تخلیه نماید.
هزینه بازسازی منزل

هزینه بازسازی منازل مسکونی به عوامل بسیاری از جمله اندازه و عمر ساختمان، مکانی که بنا در آن قرار دارد، مصالح وموادی که برای بازسازی در نظر گرفته اید و ویژگی های طراحی شده مهندسان، بستگی دارد و توسط گروه بازسازی خانه بهطور دقیق و برحسب مترمربع تخمین زده می شود. به دلایل زیربودجه بندی برای قسمت های مختلف خانه، متفاوت است:
– هزینه بازسازی دیوار و کف
هزینه بازسازی دیوارها و کف به درجه استحکام و نوع مواد استفاده شده درآنها بستگی دارد، در صورت نیاز، تخریب لازم صورت می گیرد و در مرحله بعدی، نیروی کار به رنگ آمیزی دیوار یا چسباندن کاغذ دیواری مشغول می شوند یا به کفپوش ساختمان با انواع سنگ، سرامیک یا پارکت می پردازند.
– هزینه بازسازی آشپزخانه
بازسازی آشپزخانه در زیبایی دکوراسیون داخل خانه، سهم به سزایی دارد و به دلیل تعویض کابینت یا نوسازی درهای آن، بازسازی کف آشپزخانه و تغییر کاشی ها و شیرآلات و سینک و اجرای دکوراسیون جزیره ای در آشپرخانه، بیشترین هزینه بازسازی منزل را به خود اختصاص می دهد.
– هزینه بازسازی اتاق خواب
هزینه بازسازی اتاق خواب، رابطه مستقیمی با سلیقه فرد استفاده کننده از اتاق دارد. استفاده از کمد دیواری ام دی اف، با قطر کم و استحکام زیاد از جمله مواردی است که باید جایگزین کمد دیوارهای جاگیر و قطورقدیمی شود.
– هزینه بازسازی سرویس بهداشتی
در قسمت سرویس بهداشتی، تشخیص تعویض تاسیسات و شیرآلات موجود نشانگر بالا رفتن هزینه هاست. در بازسازی سرویس بهداشتی و حمام، مهمترین اولویت به عایق بندی کف و دیوارها، تعویض تاسیسات و لوله کشی، تعویض کاشی ها و توالت و وان، اختصاص دارد.
نمونه کارها قبل و بعد از بازسازی
یکی از ضروریات مورد نیاز برای عقد قرارداد با مجریان بازسازی و تعمیرات ساختمان، مشاهده نمونه کارهای شرکت است. هر شرکتی به طور معمول تصاویر و ویدئوهایی از قبل و بعد بازسازی و تعمیرات ساختمان های قبلی دارد که مشاهده آن برای افراد نقش الهام بخشی داشته و ایده های بکری را به آن ها می دهد.علاوه بر آن دیدن نمونه کارمی تواند شما را از تصمیم خود مبنی بر انتخاب شرکت مذبور، مطمئن نماید.
بازسازی ساختمان چیست؟

بازسازی ساختمان، یک مجموعه اقدامات فنی است که برای بالا بردن کیفیت محیط زندگی و کارانجام می گیرد. در بازسازی قسمت های فرسوده و از مد افتاده ساختمان مرمت شده و با رفع خرابی ها و مشکلات قسمت های مختلفی مانند سقف، دیوارها، ستون و کف، ساختمانی با امکانات جدید در اختیار ساکنان قرار می گیرد. بازسازی یک ساختمان به منابع و انرژی کمتری در مقایسه با تخریب و ساخت مجدد نیاز دارد و هزینه ای پایین تر از خرید یا ساخت خانه جدید دارد.
بازسازی با توجه به هدف وهزینه ای که مالکان در نظر گرفته اند در دو نوع جزئی و کلی انجام می گیرد. انجام بعضی از اقدامات در بازسازی های کلی، بر اساس قوانین بازسازی ساختمان، نیاز به دریافت مجوز شهرداری دارد و چنانچه بدون اخذ مجوزلازم، انجام گیرد، پس از بازدید کارشناسان شهرداری و مشخص شدن تخلف، مالک ملزم به پرداخت جریمه و تخریب قسمت های تغییر یافته است. اقداماتی که نیاز به مجوز دارد، به شرح زیر است:
- تخریب دیوارها و تیغههای داخلی که باربرهستند و در صورت تخریب از پایداری ساختمان می کاهند.
- جابجایی راه پلهها و راه های ورودی و خروجی
- همینطور جابجایی دیوارهای پارکینگ که منجر به از بین رفتن بخشی از فضای پارکینگ شود نیز بر طبق ضوابط شهرسازی ممنوع است.
چرا ساختمان خود را بازسازی کنیم؟
فرسایش ساختمان ، بالا رفتن سن بنا و در برخی از موارد، تغییر کاربری ساختمان از جمله مواردی است که مالکان را به بازسازی بنا ترغیب می کند. برخی نوسازی را برای مصارف شخصی یا کسب سود بیشتر انجام می دهند، چرا که بازسازی بر قیمت ریالی بنا می افزاید. در این میان شرکت ها یا افرادی نیز وجود دارند که خانه هایی را که چندین سال از ساخته شدن آن ها می گذرد را خریداری کرده و پس از بازسازی با قیمت های بالاتر به فروش می رسانند. در حالت کلی بازسازی به دلایل زیر انجام می شود:
- نیاز به تغییر و ایجاد تنوع در محیط زندگی
- افزایش ایمنی و مقاومت ساختمان در برابر انواع حوادث طبیعی وغیرطبیعی
- تغییر سبک ساختمان از سنتی به کلاسیک یا مدرن و استفاده از تکنولوژی جدید
- نیاز به تغییر کاربری فضای ساختمان و متفاوت شدن دکوراسیون داخلی
- افزایش جمعیت خانواده و نیاز به فضای بیشتر واستفاده درست از همه متراژ واحدهای کوچک
- تاثیر بازسازی منزل بر روحیه افراد
طبق نظر کارشناسان دکوراسیون داخلی در به وجود آمدن فضایی آرامش بخش و راحت بسیار تاثیرگذار است و طراحی نامناسب و و بدون اصول روانشناسی فضا، می تواند بر روحیه انسان تاثیرات منفی بگذارد و حتی ممکن است باعث ایجاد افسردگی در افراد شود. بازسازی ساختمان و طراحی دکوراسیون داخلی، ارتباط مستقیمی با روحیات و سلائق افراد دارد و اجرای بازسازی در ساختمان و محیط کار، که افراد ساعاتی از زندگی خود را در آن می گذرانند، موجب ایجاد احساس خوشایند و افزایش روحیه، انرژی و سلامت روان در آنان می شود و رغبت بیشتری نسبت به حضور در آن مکان و انجام کارهای روزمره، فراهم می آورد.
انواع بازسازی خانههای قدیمی
هربنا پس از گذشت چندین سال، به دلیل وجود بخش های فرسایش یافته و قدیمی شدن، نیاز به خدمات بازسازی پیدا می کند؛ تا جلوه و رنگ و رویی دیگر گرفته و فضای آن مطابق میل صاحبانش تغییر کند. برای این کار بهتر است پیش ازشروع و انجام عملیات بازسازی، با بهره گیری از کارشناسان مجرب، اطلاعات علمی و عمرانی کافی از ساختمان و ویژگی های آن به دست آورید، تا یک بازسازی بدون مشکل و دلخواه را تجربه کنید. بازسازی خانههای قدیمی در دو نوع بازسازی خانه های ویلایی قدیمی و بازسازی خانه های قدیمی آپارتمانی خلاصه می شوند:
1. بازسازی خانههای قدیمی ویلایی
در خانههای قدیمی ویلایی، بازسازی سیستم های لوله کشی و تجهیزات برق، زیباتر کردن نمای خارجی و رسیدگی به فضای سبز در اولویت قرار دارد. به طور کلی بازسازی خانه های قدیمی ویلایی، به دلیل وزن کمتری که به روی ستون ها ودیوارها قرار دارد، از بازسازی انواع دیگر ساختمان ها آسان تر است. به دلیل وجود بالکن ها و پنجره های بزرگ که چشم اندازی به زیبایی حیاط و گل های زینتی فراروی آنها ایجاد می کند، تنوع طراحی نیز در این بازسازی ها بیشتر می باشد.
2. بازسازی خانههای قدیمی آپارتمانی
امروزه با گسترش زندگی شهرنشینی و رواج آپارتمان ها، بازسازی خانه های آپارتمانی با متراژهای پایین بسیار رایج است. صاحبان بنا در این بازسازی ها به دنبال تنوع و تغییر در فضای کوچک واحد آپارتمان خود هستند و در نظر دارند که با تغییر در دکوراسیون داخلی، خانه ای مدرن و به روز داشته باشند. اولین مرحله در بازسازی خانه های آپارتمانی، مشخص کردن استحکامات خانه نسبت به ساختمان های کناری می باشد تا با جابجایی یک دیوار، ایمنی خانه های مجاور به خطر نیفتد.
روش های بازسازی خانه های قدیمی
از آنجایی که سبک معماری خانه های قدیمی باهم متفاوت است، درقدم اول باید یک سری مطالعه اولیه راجع به آن انجام داد و پوسیدگی و سستی های احتمالی در ساختمان را شناسایی کرد. در بازسازی خانه های قدیمی دو روش بازسازی حفاظتی و سبکی رواج دارد:
الف) بازسازی حفاظتی
در روش بازسازی حفاظتی پس از یک دوره مطالعه دقیق در مورد ساختار، مصالح کاربردی و دیگر خصوصیات ساختمان به بازسازی و حفاظت کلی از ساختمان می پردازند.
ب) بازسازی سبکی
در این روش که بیشتر در بناهای تاریخی کاربرد دارد، متخصصان می کوشند با جایگزین کردن تکه های جدید با قسمت های قدیمی و فرسوده کمترین تغییردر سبک را نسبت به طرح اولیه داشته باشند. در روش بازسازی سبکی، شباهت زیادی بین طرح قدیمی و اولیه با طرح جدید وجود دارد.
خدمات دیگری که در شرکت مییچینم ارائه می دهیم :