برای آشپز خانه چند متر کابینت لازم است

برای آشپز خانه چند متر کابینت لازم است

در ساختمان های نو ساخت و حتی قدیمی، صاحب خانه ها تصمیم می گیرند تا کابینت های جدیدی را برای آشپزخانه منزل خویش خریداری کنند. آنها همواره در هنگام محاسبه متراژ به مشکل بر می خورند و به دنبال راهی هستند تا بتوانند محاسبه دقیقی از آن داشته باشند. روش های مختلفی وجود دارد که بر اساس آنها می توانید متراژ دقیقی از کابینت های مورد نیاز برای آشپزخانه را بدست آورید.

در کنار اینکه به متراژ توجه می کنید بایستی به سایر موارد ضروری نیز دقت داشته باشید. مساحت آشپزخانه پارامتر اصلی در این حوزه شناخته می شود. انتخاب متریال کابینت ها و سبک آنها نیز از درجه اهمیت بالایی برخوردار است. قیمت نیز در اولویت اصلی قرار می گیرد و می توان آن را از پارامترهای اساسی در هنگام خرید کابینت برشمرد.

در ادامه این بخش قصد داریم تا در مورد دغدغه های اصلی خریداران کابینت صحبت کنیم و به این سوال پاسخ دهیم که برای آشپزخانه چند متر کابینت لازم است. اگر شما نیز قصد خرید کابینت برای آشپزخانه منزل خویش را دارید پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

شرکت بازسازی میچینم با سابقه درخشانی که دارد توانسته اعتماد بسیاری از مشتریان را بدست آورد. تفاوت را با ما احساس کنید. تیم های ما با مهارت بالایی که دارند می توانند تغییر و تحول بسیاری را در ساختمان های قدیمی ایجاد کنند. بازسازی آشپزخانه جزء کارهای روتین پیمانکاران ما است.

پیمانکاری بازسازی ساختمان یک مهارت و حرفه بخصوصی است که خوشبختانه از دستان توانمند نیروهای ما به خوبی برمی آید. برای دریافت مشاوره های رایگان می توانید با مجموعه میچینم در تماس شوید تا راهنمایی های لازم را در تمام زمینه های بازسازی خانه، بازسازی ویلا و تعمیرات ساختمان به شما ارائه دهند.

یک متر کابینت شامل چیست

محاسبه متراژ کابینت مهارت و تبهر خاصی را می طلبد. در این حوزه استاد کارانی وجود دارند که با یک نگاه کلی به فضای آشپزخانه در می یابند که به چند متر کابینت احتیاج دارند تا محیط آشپزخانه را با آن آراسته نمایند. این استاد کاران با توجه به تجربه ای که در طی سالها کسب کرده اند کار را به نحو شایسته ای انجام می دهند.

در این مطلب می خواهیم این تجربیات مهم را در اختیار شما نیز قرار دهیم تا دیگر مشکلی در این زمینه برایتان وجود نداشته باشد. باز می گردیم سر اصل مطلب که همان محاسبه متراژ کابینت است. در هنگام محاسبه متراژ همواره از واحد متر استفاده می شود.

فروشندگان زمانی که قصد فروش کابینت به شما را دارند همواره از واحد یک متر استفاده می کنند و در صحبت های خود بیشتر این واژه را بکار می برند. یک متر کابینت شامل یک متر کابینت زمینی به همراه یک متر کابینت دیواری است. پس هنگامی که این اصطلاح را شنیدید بدانید منظور فروشندگان از آن چیست.

مساحت آشپزخانه و کابینت ها

برای اینکه محاسبه دقیقی از متراژ کابینت ها داشته باشید، بایستی مساحت دقیق آشپزخانه را نیز بدانید. ابعاد آشپزخانه مهم است و باید شکل کلی آن را مشخص بسازید تا بتوانید ابعاد و مساحت آن را تعیین کنید. بعضی از آشپزخانه ها سه گوش یا چهارگوش هستند که مدل های مختلفی از کابینت در آنجا تنظیم می شود. با تمام این تفاسیر، مساحت آشپزخانه تعیین می کند که چند متر کابینت برای آن احتیاج است.

متراژ کابینت چگونه محاسبه میشود

همانطور که در مطالب قبلی به آن اشاره شد، دانستیم که منظور از یک متر کابینت چیست. در این بخش تصمیم داریم تا بدانیم کابینت زمینی و هوایی دارای چه ابعادی هستند.

اطلاع یافتن از ابعاد کابینت های مذکور به شما کمک می کند تا در هنگام خرید کابینت بدانید چه ابعاد و اندازه هایی را خریداری نمایید. همچنین اطلاع یافتن از این موضوع می تواند راهنمای خوبی برای شما باشد تا کابینت ها را با قیمت واقعی خریداری کنید.

برخی از فروشندگان با فرصت طلبی های خود تلاش می کنند تا موضوع را خیلی پیچیده و سخت نشان دهند و منظور واقعی از یک متر کابینت را به اطلاع مشتری نرسانند. در چنین شرایطی شما با دانستن این موضوع می توانید قیمت یک متر کابینت و هزینه تمام شده آن را برای کل آشپزخانه منزل خویش محاسبه کنید. در ادامه این بخش به موضوع مورد نظر بصورت مفصل خواهیم پرداخت.

کابینت زمینی

وجود کابینت زمینی در هر آشپزخانه ای الزامیست. با توجه به ابعاد آشپزخانه بایستی متراژ دقیقی از این کابینت خریداری شود. هنگامی که قصد خرید این المان برای آشپزخانه را دارید باید طول و عرض آشپزخانه را بدانید. با توجه به این ابعاد است که می توانید کابینت سفارش دهید.

سهل انگاری در این مورد باعث می شود تا متراژ کمتری کابینت خریداری کنید که بر اثر آن بسیاری از نقاط آشپزخانه خالی باقی می ماند یا آنقدر متراژ بالا سفارش می دهید که دیگر جایی برای گذاشتن بخش های اضافی کابینت در آشپزخانه نمی ماند. در خصوص کابینت های زمینی بایستی این موضوع را خاطر نشان بسازیم که یک متر کابینت زمینی شامل 100 سانتی متر طول در 60 سانتی متر عمق و ارتفاع 90 سانتی متر است.

کابینت دیواری

کابینت دیواری در کنار کابینت های زمینی کاربرد فراوانی در آشپزخانه ها دارند. وجود این المان نیز برای محیط آشپزخانه ضروری است. بیشتر آشپزخانه های امروزی به گونه ای طراحی شده اند که کابینت دیواری در کنار زمینی قرار بگیرد. این موضوع را می توان تا حدود زیادی به زیبایی این قسمت ربط داد.

از طرفی وجود کابینت های دیواری باعث سهولت در کارها می شود. این موضوع را خانم های خانه بیشتر درک می کنند زیرا در هنگام آشپزی وجود چنین کابینت هایی لازم است تا به تمام وسایل آشپزی به گونه ایستاده دسترسی داشته باشند. محاسبه ابعاد این کابینت ها نیز از خود شیوه بخصوصی دارد. یک متر کابینت دیواری شامل 100 سانتی متر طول در 30 سانتی متر عمق و ارتفاع 70 سانتی متر است.

قیمت کابینت

قیمت کابینت یکی از مسائل مهمی است که ذهن خریداران را به خود مشغول می کند. محاسبه قیمت این وسیله از خود روش مخصوصی دارد که بایستی خریداران از آن مطلع باشند تا مبادا در هنگام تسویه فاکتور خرید، از قیمت بالا و غیر منتظره کابینت شوکه شوند.

در هنگام سفارش کابینت برای آشپزخانه منزل خویش، بایستی متراژ دقیق آن را بدانید و موقع صحبت کردن با فروشنده از وی بخواهید جزئیات قیمت را در اختیار شما قرار دهد. در برخی حالات عدم اطلاع از جزئیات قیمت باعث می شود تا بین قیمت نهایی و قیمت متری کابینت اختلاف پیش بیاید و موجب سوء تفاهم و ایجاد مشکل بین فروشنده و خریدار گردد.

قیمت متری کابینت

دانستن قیمت متری کابینت در همین حد کافیست که دید کلی به آن داشته باشید و قیمت را بر اساس آن بسنجید. محاسبه قیمت بر طبق این شیوه درست نیست.

بعضی از فروشندگان از عدم آگاهی خریدار سوء استفاده می کنند و در ابتدای امر قیمت را بر اساس متری محاسبه می نمایند تا خریدار تشویق به سفارش شود. ولی در پایان کار و با ارائه فاکتور به خریدار، موجب تعجب و شوکه شدن در وی می شوند. در هنگام سفارش کابینت باید قیمت نهایی را از فروشنده بخواهید تا در اختیار شما قرار دهد و قبل از سفارش ساخت از آن اطلاع یابید.

قیمت نهایی کابینت

قیمت نهایی کابینت به پارامترهای مختلفی وابسته است. یکی از این پارامترها قیمت متری کابینت بوده و سایر پارامترهای آن، جزئیات زیادی را شامل می شود. برای روشن تر شدن قضیه بهتر است تا موضوع را بصورت موشکافنه و دقیق بررسی کنیم تا بدانیم که این جزئیات چه مواردی را در بر می گیرند تا در هنگام خرید بودجه خود را برای آن تنظیم نمایید.

این جزئیات شامل نوع چوب، متعلقات کابینت مثل دستگیره ها، ابعاد آشپزخانه، اندازه وسایلی مانند یخچال، ابعاد اجاق گاز و مدل کابینت می شود که هریک از آنها بر قیمت نهایی تاثیر می گذارند و حتی مبالغی بیش از میزان پیش بینی شده را روی دست خریدار می گذارند. پس در هنگام سفارش ساخت کابینت، حتماً به این موارد توجه داشته باشید.

انواع کابینت ها

امروزه مدل های متنوعی در حوزه کابینت های آشپزخانه وجود دارد که مورد استقبال علاقمندان قرار گرفته است. صرف نظر از جنس کابینت ها که می توانند در گروه ام دی اف، هایگلاس، فلزی و سایر متریال ها قرار بگیرد، می خواهیم دسته بندی بر اساس سایر ویژگی ها را انجام دهیم.

همانطور که ذکر شد، شاید در نگاه اول بتوانیم این المان را با تنوع بسیاری دسته بندی کنیم، اما در اینجا تصمیم داریم تا کابینت ها را از لحاظ ساختار در دسته های محدودی قرار دهیم که بر طبق آن، تمام مدل ها را شامل می شود. مدل های مختلف کابینت ها فضا و محیط بخصوصی را می طلبند. با اطلاع از این موضوع قادر خواهید بود تا بهترین و مناسب ترین مدل را برای آشپزخانه خویش انتخاب نمایید. در ادامه این بخش، برای روشن شدن موضوع به تمام این مدل های رایج می پردازیم.

کابینت های معمولی

کابینت های معمولی جزء مدل های رایجی است که می توان آن را در هر آشپزخانه ای پیدا کرد. این کابینت ها در دو نوع زمینی و دیواری وجود دارند که هریک از آنها در شکل های یکسانی طراحی و ساخته می شوند. در این کابینت ها شاهد وجود نما نیستیم و دارای همان مقدار عمقی است که در ابتدای امر برای آن پیش بینی کرده بودید. اندازه این کابینت ها از یک ابعاد استاندارد تبعیت می کند.

کابینت کلاسیک

کابینت کلاسیک از انواع شیک و اعیانی شمرده می شود که در بسیاری از منازل مورد استفاده قرار می گیرند. محاسبه متراژ آن از شیوه استانداردی تبعیت نمی کند. در هنگام محاسبه این مدل به بسیاری از موارد بایستی توجه داشته باشید. کابینت های کلاسیک دارای طرح های خاص و ویژه ای هستند که آنها را از سایر کابینت ها متمایز می کنند. ابعاد این کابینت ها نیز فرق می کند که همین عامل نیز در قیمت نهایی آن تاثیر می گذارد.

کابینت بالا یخچالی

در بعضی از آشپزخانه ها به دلیل ابعاد یخچال، ایجاب می کند تا از کابینت هایی موسوم به بالا یخچالی استفاده شود. ساختار و اندازه این کابینت ها با انواع معمولی کابینت ها فرق می کند و از ابعاد مخصوص خود برخوردار هستند. قبل از سفارش کابینت برای آشپزخانه، باید به ابعاد یخچال و اجاق گاز توجه شود و با در نظر داشت آنها کابینت سفارش دهید. در چنین حالت هایی که ابعاد آشپزخانه و وسایل آن اجازه نمی دهند بایستی از مدل های سازگار با فضای آشپزخانه منزل خود استفاده کنید.

تاثیر رنگ کابینت بر فضای آشپزخانه

از نحوه محاسبه متراژ کابینت در آشپزخانه صحبت کردیم اما باید به موضوع مهم دیگری نیز اشاره کنیم و آنهم تاثیر رنگ کابینت بر فضای داخلی آشپزخانه است. شاید تصمیم گرفته باشید تا از تعداد زیادی کابینت در آشپزخانه منزل خویش استفاده کنید ولی از اشغال آشپزخانه نگران هستید و گمان می کنید که وجود کابینت ها باعث شده تا فضای داخلی آشپزخانه کوچک تر دیده شود.

نگران این موضوع نباشید، برای این مشکل نیز راه حلی وجود دارد و آنهم استفاده از کابینت هایی با رنگ های روشن است. این چنین رنگ ها باعث می شوند تا تصویر ذهنی بزرگتری از آشپزخانه در ذهن بیننده تداعی شود. با توجه به مطالب ذکر شده می توانید این ترفند را در آشپزخانه بکار ببرید تا مساحت این قسمت بیشتر به نظر برسد.

کلام آخر

تعیین متراژ کابینت آشپزخانه کار بسیار دقیقی است که مهارت بالایی را نیاز دارد. روش های مختلفی وجود دارند که می توانید با کمک آنها متراژ دقیق کابینت ها را بدست آورید. البته بایستی به مساحت آشپزخانه نیز دقت کنید و از تعداد کافی کابینت در آن استفاده نمایید.

سوالات متداول

عوامل تاثیر گذار در قیمت نهایی کابینت چیست؟

دستمزد استاد کار بعلاوه متعلقات کابینت جزء عوامل تاثیر گذار در قیمت نهایی کابینت است. البته اضافه نمودن نما در کابینت را نیز نبایستی فراموش کرد که به نوبه خود قیمت نهایی را مشخص می سازد.

مناسب ترین رنگ برای کابینت چیست؟

رنگی مناسب است که آشپزخانه را دلبازتر و شادتر نشان دهد و کمبود مساحت آن را به نوعی خنثی سازد و محیطی شاد تر و را برای شما به ارمغان آورد.

مقالات مرتبط :

راهنمای انتخاب کابینت آشپزخانه

بهترین نوع کابینت آشپزخانه چیست

مطالب مرتبط