رفع بوی بد فاضلاب توالت فرنگی

رفع بوی بد فاضلاب توالت فرنگی

بوی بد فاضلاب توالت فرنگی را می توان یکی از آزار دهنده ترین بو هایی دانست که گاهی در خانه با آن رو به رو می شوید. این بو بقدری بد و آزار دهنده است که در مدت زمان کوتاهی هر کسی را کلافه می کند و چنانچه فکری به حال رفع آن نشود کار را برای تمامی اعضای خانواده سخت می کند و ماندن در محیط خانه را بسیار دشوار می نماید.

گاهی رفع این بو با یک شستشوی ساده سنگ توالت از بین می رود و گاهی نیز کار سخت تر است و می بایست برای رفع آن لوله ها و سیفون را عیب یابی نموده و مشکل را از آنجا بر طرف کنید.

در هرصورت بوی بد توالت جز مشکلاتی است که بسیاری از ما در طول زندگی بارها و بارها آن را تجربه می کنیم و می بایست نسبت به علت آن و همچنین راهکارهای برطرف کردن آن اطلاعاتی داشته باشیم.

اگر نتوانیم مشکل بوی بد توالت را حل کنیم، طولی نمی کشد که تمام فضای خانه را بوی نامطبوع آن فرا گرفته و ادامه ماندن در آن خانه را برای ما سخت و غیر ممکن می سازد. پس با ما همراه باشید تا نحوه رفع بوی بد فاضلاب توالت فرنگی را با یکدیگر یاد بگیریم.

دلیل بوی بد توالت فرنگی

در کشور ما به طور کلی از توالت فرنگی استفاده نمی شود و تنها بخشی از مردم از آن در خانه خود استفاده می کنند. گاهی پیش می آید این افراد از بوی بد توالت فرنگی خود شاکی هستند و مدعی اند که بویی شبیه گاز از آن متصاعد می گردد. این بو معمولا باعث حالت تهوع و سرگیجه و سردرد برای افراد می شود و اهل خانه را شاکی می کند.

توالت فرنگی برخلاف توالت ایرانی دارای سنگی جدا از لوله است و سیفون نیز متصل به همین سنگ می باشد. معمولا همیشه آب درون کاسه قرار دارد و همین عامل باعث می شود تا بویی از خود کاسه متصاعد نشود.

چنانچه توالت فرنگی شما بوی نامطبوعی می دهد مربوط به قسمت های زیرین آن می شود و احتمالا مربوط به لوله کشی هاست و باید آن قست ها مورد بررسی و عیب یابی قرار دهید و تعمیر نمایید. برای انجام این کار سعی کنید از یک متخصص کمک بگیرید تا توالت فرنگی شما دچار مشکل بیشتری نشود.

بوی بد توالت فرنگی را چطور از بین ببریم؟

 مجموعه اقداماتی وجود دارد که می توان با انجام آن ها بوی بد توالت فرنگی را کم و از بین برد. پس از آنکه ریشه مشکل را پیدا کردید و آن را تعمیر نمودید، به احتمال قوی بوی نامطبوعی که موجب آزار اهالی خانه بود از بین می رود، ولی چنانچه این بو باقی بماند، می توانید با انجام اقدامات گفته شده در ادامه این متن، به این مشکل ناخوشایند پایان بدهید.

شستشو و نظافت زود به زود توالت فرنگی

برای در امان ماندن از شر بوی نامطبوع توالت فرنگی باید آن را در بازه های زمانی مشخص و کوتاهی بشویید. برای شستشوی آن سعی کنید از یک برس زبر و یک شوینده یا جرم گیر مناسب استفاده کنید و حدالامکان هفته ای دو تا سه بار آن را خوب بشویید. برای شستشو کاسه توالت سرویس بهداشی خود می توانید از سرکه نیز استفاده کنید.

برای انجام این کار تنها کافیست به اندازه یک استکان سرکه روی سنگ توالت خود ریخته و با یک برس مناسب آن را خوب بسابید، در آخر نیز خوب آبکشی کنید تا سنگ توالت به خوبی تمیز شود.

درب توالت فرنگی را پس از استفاده ببندید

توالت های فرنگی برخلاف توالت های ایرانی دارای دری می باشند که قابلیت بسته شدن دارند. این عامل کمک زیادی به عدم انتشار بوی داخل آن می کند و چنانچه در آن بسته شود بوی کمی به خارج از آن متصاعد می گردد. علاوه بر خودتان سعی کنید کودکان خود را نیز عادت دهید تا همیشه در توالت فرنگی را ببندند.

این کار باعث می شود علاوه بر جلوگیری از انتشار بوی نامطبوع، جلوی انتشار آلودگی نیز به بیرون از سنگ توالت تا حد زیادی گرفته شود.

از یک تهویه مناسب استفاده کنید

سیستم تهویه جز اساسی ترین ابزار های مورد نیاز برای سرویس بهداشتی محسوب می شود. تفاوتی نمی کند سرویس بهداشتی ما ایرانی باشد یا فرنگی، در هر دو صورت باید تهویه ای مناسب در آن نصب گردد تا هوای موجود در فضای آن را به خوبی خارج کند.

تهویه موجود در سرویس های بهداشتی معمولا یک فن سایز متوسط یا کوچک می باشند که می بایست اغلب روشن باشند. برخی نیز کلید روشن شدن آن را با کلید لامپ سرویس، یکی می کنند تا همزمان با روشن شدن لامپ، سیستم تهویه نیز به طور خودکار روشن شود.

استفاده از سیفون

سیفون نیز به مانند سیستم تهویه یکی از ضررویات سرویس بهداشتی می باشد. طبیعی است سرویس بهداشتی ای که سیفون نداشته باشد به طور دائم بوی بسیار بد و نامطبوع از خود متصاعد کند. سیفون ها در تمامی سرویس های بهداشتی کاربرد دارند ولی کاربرد آن ها در توالت های فرنگی اساسی تر می باشد، زیرا ساختار این توالت ها به گونه ای است که پس از هر بار استفاده باید سیفون کشیده شود تا آب تازه ای سرازیر شده و جای پساب قبلی را بگیرد.

این آب جدید با حجم نسبتا زیادی ته کاسه توالت جمع شده و نقشی اساسی در خارج نشدن بو بر عهده دارند و از همین رو اگر سیفون در سرویس بهداشتی های فرنگی از کار بیوفتد، کار برای استفاده از آن بسیار سخت می شود.

به کمک آبلیمو و سرکه به مقابله با بوی بد توالت فرنگی بروید

سرکه از قدیم جز تمیز کننده های طبیعی به شمار می رفت و برای تمیز کردن سطوح مختلف و جرم زدایی از آن کاربرد داشت. از ترکیب این ماده با آبلیمو که دارای بوی خوشی است، یک محلول جادویی به دست می آید که می بایست آن را درون آبپاش ریخته و داخل توالت فرنگی اسپری نمود. اسپری این محلول بوی نامطبوع توالت را کم کرده و به سرعت از بین می برد. اگر برای بار اول بو از بین نرفت باید دو تا سه بار دیگر آن را اسپری کنید.

استفاده از قرص های ضدعفونی کننده

استفاده از قرص های ضد عفونی کننده جز راهکارهایی است که در چند سال اخیر فراگیر شده است. شما می توانید این قرص ها را از هایپرمارکت ها تهیه نموده و با توجه به نحوه مصرفی که روی آن درج شده، استفاده کنید. این قرص ها به راحتی بوی بد را از بین برده و توالت شما را برای لحظاتی ضدعفونی می کنند. این عامل باعث می شود باکتری ها و میکروب هایی که هنگام استفاده از توالت فرنگی سلامت ما را تهدید می نمایند، از بین بروند.

استفاده از پنبه معطر شده

در این روش شما باید مقداری پنبه تهیه نموده و آن را به چند قسمت تقسیم کنید و سپس به تمام آن ها مقداری اسانس خوشبو کننده بزنید، سپس این قسمت ها را درون دو تا سه ظرف مجزا قرار داده و هرکدام را در یک گوشه از سرویس بهداشتی خود قرار دهید تا بوی آن به مرور بوی توالت را از بین برده و رایحه ای خوش به سرویس بهداشتی شما بدهد.

برای اسانس استفاده شده، سعی کنید راحیه ای را انتخاب کنید که مورد پسند شما و اعضای خانواده باشد، تا هنگام استفاده از سرویس بهداشتی حس خوبی داشته باشید.

استفاده از گیاهان آپارتمانی خوشبو

برای انجام این کار می بایست سرویس بهداشتی شما فضایی کافی داشته باشد. چنانچه این فضا را دارید می توانید چند گیاه آپارتمانی که نیاز زیادی به نور خورشید ندارند را تهیه نموده و درون سرویس بهداشتی خود قرار دهید. این گیاهان معمولا بوی بد توالت را دفع نموده و همچنین هوای موجود در آن را تا حدودی تصفیه می کنند.

استفاده از شمع های معطر و عودهای خوشبو

برای خوشبو کردن فضای سرویس بهداشتی مخصوصا قبل از آمدن مهمان که زمان زیادی ندارید، می توانید به فکر استفاده از شمع های معطر یا عود های خوشبو باشید. این دو در هر فضایی که قرار گرفته و روشن شوند، به راحتی فضا را خوشبو کرده و بوی بد را از بین می برند. این دو علاوه بر بوی خوشی که دارند، حس آرامش بخشی نیز به انسان القا می کنند.

علت بوی بد چاه توالت چیست؟

چاه های توالت به طور طبیعی دارای بوی بسیار بد و غیر قابل تحملی می باشند که می توان آن را ناشی از گاز فاضلاب درون آن دانست.

گاز فاضلاب ترکیبی است از گازهای معدنی سولفید هیدروژن، آمونیاک، دی اکسید کربن، متان، نیتروژن و هیدروژن که ترکیب اینها دارای بوی نامطبوعی می گردند که افراد هنگام مواجهه با چاه توالت آن را استشمام می کنند.

دلیل اصلی بوی بد این چاه ها دو ماده سولفید هیدروژن و آمونیاک می باشد که عامل اصلی به شمار می روند. چنانچه بوی بد چاه توالت را به طور مستقیم استشمام کنیم برای سیستم تنفسی ما مضر می باشد، به همین دلیل سعی می شود تا چاه های توالتی که در آپارتمان ها و خانه ها کنده می شود را به طور کامل ببندند تا هیچ گونه بویی از آن متصاعد نگردد.

کلام پایانی

چنانچه از توالت فرنگی در خانه استفاده می کنید، شاید گاهی بوی نامطبوعی که از آن متصاعد می شود را تجربه کرده باشید. این توالت نیز به مانند توالت ایرانی نیاز به نظافت و شستشو دارد. همچنین امکان دارد این بوی بد مربوط به اتصالات فاضلاب زیر آن باشد، از همین رو سعی کنید هر از چند گاهی این توالت ها را سرویس کنید تا از بروز هرگونه مشکلی در زیر آن جلوگیری شود.

گاهی علت بوی بد توالت فرنگی را می توان به کهنه و قدیمی بودن آن ربط داد. این توالت ها در کنار اینکه بوی بدی را به بیرون منتشر می کنند، علاوه بر آن از ظاهر مناسبی نیز برخوردار نیستند.

بازسازی این قسمت یکی از پیشنهادهای سازنده ای است که می توان ارائه داد. بازسازی علاوه بر اینکه ظاهر زیبایی به سرویس بهداشتی می دهد، همچنین باعث جدید شدن تاسیسات مربوط به آن می شود.

شرکت بازسازی میچینم در زمینه بازسازی خانه، تعمیرات ساختمان و بازسازی ویلا فعالیت می کند و بازسازی سرویس بهداشتی نیز در لیست تخصص های اصلی این مجموعه قرار دارد. برای دریافت مشاوره های رایگان، با شماره تلفن های شرکت میچینم تماس بگیرید.

شماره های تماس :

سوالات متداول

بوی بد توالت فرنگی امکان دارد مربوط به کدام قسمت آن باشد؟

توالت های فرنگی برخلاف توالت ایرانی، بدنه اش از لوله و اتصالات فاضلاب جدا می باشد و همواره درون آن از آب سیفون پر است، پس بوی بد آن ناشی از کاسه توالت نمی باشد. بوی بد این دسته از توالت ها به احتمال زیاد مربوط به لوله و اتصالات فاضلاب زیر آن می باشد.

روش شستشوی توالت فرنگی چگونه است و هر چند وقت یکبار باید آن را بشوئیم؟

برای شستشوی توالت فرنگی می توانید از سرکه یا تمیز کننده های دیگر استفاده کنید. برای این منظور به اندازه یک استکان سرکه یا شوینده سطوح را روی سطح کاسه توالت ریخته و با کمک یک برس زبر آن را به خوبی بسابید، پس از پایان آن را با کمک آب خوب تمیز کنید. همچنین سعی کنید هفته ای دو تا سه بار توالت فرنگی خود را بشوئید تا از ایجاد بوی بد یا انتقال هرگونه آلودگی جلوگیری شود.

مقالات مرتبط :

رفع بوی بد سینک ظرفشویی

رفع بوی بد دستشویی در آپارتمان

چگونه چاه آشپزخانه را باز کنیم

مطالب مرتبط