برای بازسازی خانه از کجا شروع کنیم؟

برای بازسازی خانه از کجا شروع کنیم؟

خانه های قدیمی باید سریعاْ مورد بازسازی قرار بگیرند تا مدت زمان بیشتری را بتوان از آنها استفاده کرد. لزوم بازسازی این خانه ها بر کسی پوشیده نیست اما مهمترین مساله ای که ذهن مالکین را به خود مشغول می کند، موضوع شروع بازسازی است.

هزینه های بالای بازسازی و بودجه ناکافی که در اختیارشان قرار دارد، باعث شده  تا نسبت به چگونگی شروع بازسازی در ذهن خود تردید داشته باشند. مالکین همواره این سوال را از خود می پرسند که برای بازسازی خانه از کجا شروع کنیم؟ ما در این بخش قصد داریم تا با استدلال های کافی به این سوال پاسخ دهیم و نقطه پایانی بر مشغله فکری این افراد بگذاریم.

شرکت بازسازی میچینم با سابقه درخشانی که در امر بازسازی خانه قدیمی، تعمیرات ساختمان و بازسازی ویلا قدیمی دارد توانسته تا به حال پروژه های بازسازی بیشماری را انجام دهد. برای اینکه در جریان پروژه های انجام شده توسط تیم ما قرار بگیرید به شما پیشنهاد می کنیم تا از وب سایت میچینم دیدن فرمایید. بازسازی آشپزخانه، بازسازی سرویس بهداشتی و بازسازی اتاق خواب تخصص اصلی پیمانکاران ما را نشان می دهند. اگر شما نیز قصد بازسازی ساختمان خود را دارید و نمی دانید از کجا بازسازی را شروع نمایید، بهتر است تا با کارشناسان ما در تماس شوید تا آنها راهنمایی های لازم را به شما ارائه دهند.

نکات مهم قبل از بازسازی

بازسازی خانه کار پیچیده و زمانبری است که علاوه بر مهارت بالا، هزینه زیادی را نیز احتیاج دارد. قبل از بازسازی بایستی یکسری از نکات مهم را رعایت کنید تا سرمایه و زمانی را که برای آن اختصاص می دهید هدر نرود. شاید این موضوع به گمان برخی از افراد، غیر ضروری باشد و لزومی به این کار احساس نشود.

بر خلاف گمان این افراد نکات مهمی وجود دارد که باید در خصوص آنها تحقیق و بررسی های لازم صورت بگیرد. بالاخره ساختمان جزء دارایی های ارزشمند شما محسوب می شود و بایستی در خصوص بازسازی آن نهایت دقت و وسواس را به خرج دهید تا مبادا آسیب های جدی تری به آن وارد شود.

در ادامه این بخش سعی داریم تا در مورد نکات مهم، مطالب ارزشمندی را ارائه دهیم تا اگر شما نیز قصد بازسازی خانه خویش را دارید، راهنمایی جامع برایتان محسوب شود.

برآورد هزینه ها

برای اینکه بدانید بازسازی را از کجا شروع کنید بایستی یک برآورد دقیقی از هزینه ها داشته باشید. محاسبه هزینه ها را از این بابت می گوییم که به شما امکان این را می دهد تا هزینه های پیش رو را با مقدار بودجه در دسترس خود مقایسه کنید. این شیوه به شما کمک می کند تا بر اساس میزان سرمایه در دسترس خود، اولویت بندی مناسبی داشته باشید و قسمت های مهم و ضروری را از بخش های غیر ضروری آن تفکیک کنید.

در ابتدا اولویت را به بازسازی قسمت های مهم اختصاص دهید. تشخیص ضروری یا غیر ضروری بودن مکان ها به این بستگی دارد که شما و تیم همکارتان کدام بخش ها را به دیگری ترجیح می دهید.

بررسی زیر ساخت ها

به بازسازی خانه خود فکر می کنید؟ می خواهید هرچه سریع تر بازسازی را شروع کنید؟ همه اینها درست و بجا، ولی آیا قبل از بازسازی، به سلامت زیر ساخت های ساختمان خود نیز فکر کرده اید؟ بازسازی خانه بدون توجه به سالم بودن زیرساخت ها، کاری بیهوده و ضرر دهی شمرده می شود.

زیر ساخت های موجود در ساختمان را به دو دسته تقسیم می کنیم، اولی زیر ساخت هایی است که پایداری ساختمان به سلامت آنها بستگی دارد. در این خصوص می توان از ستون ها و فونداسیونی نام برد که ساختمان به امید آنها روی پا ایستاده است.

دومی تاسیسات لوله کشی آب و فاضلاب می باشد که در سطح پایینی کف ساختمان قرار دارند و آسایش ساکنین را فراهم می کنند. این قسمت ها بایستی قبل از هر اقدامی مورد بررسی قرار بگیرند تا در صورت خرابی، تعمیر یا بازسازی در خصوص آنها انجام شود. اگر از بررسی این قسمت ها چشم پوشی کنید در آینده هزینه های بیشتری را روی دستتان می گذارد.

شروع بازسازی

در مطالب قبلی در مورد اقدامات قبل از بازسازی صحبت کردیم، ولی بگذارید تا موضوع را بصورت مفصل تر بیان کنیم. از بررسی در سیستم های آب و فاضلاب سخن گفتیم، ولی باید این را بدانید که بازسازی این سیستم نیازمند یکسری اقدامات پیش نیاز است که هریک از آنها بایستی به ترتیب انجام شوند تا نوبت به بازسازی سیستم آب و فاضلاب برسد.

به نظر ما اولین قسمتی که بایستی بازسازی گردد همین سیستم مذکور است. با توجه به نظر بسیاری از کارشناسان، تصمیم ما بر این شد تا شمای کلی از بازسازی را طراحی کنیم و آینده نگری هوشمندانه ای را در خصوص آن به اجرا درآوریم. تخریب قسمت های آسیب دیده، تخلیه نخاله ها، بازسازی سیستم آب و فاضلاب و در نهایت بازسازی قسمت های تخریب شده ساختمان، جزء مراحل کار بازسازی ساختمان محسوب می شود.

مراحل بازسازی را بصورت کلی از مرحله صفر تا صد آن شروع می کنیم تا در انتها، مطالب مفیدی از کلیت کار دستتان بیاید.

تخریب قسمت های آسیب دیده

قسمت های آسیب دیده ساختمان را باید به گونه اساسی تخریب کرد. تخریب را باید از کدام قسمت شروع کنید؟ این هم برای خودش یک مساله است که بایستی با یک نظر کارشناسی این کار را انجام دهید. تخریب سقف و دیوارها در دستور کار پیمانکاران قرار می گیرد.

این بخش ها بایستی با رعایت اصول ایمنی، تخریب گردند. مرحله تخریب هزینه بر است و به دقت و مهارت بالایی نیاز دارد. در مورد تخریب قسمت های آسیب دیده یک مساله مطرح است آنهم این است که اولویت تخریب را به کدام قسمت اختصاص دهیم؟ به نظر بسیاری از کارشناسان حوزه بازساری، بهتر است تا تخریب را از قسمت هایی شروع کنید که وقت و هزینه کمتری را در بر می گیرند.

این کار موجب می شود تا وقت و هزینه خود را بیشتر معطوف قسمت های پر کار و هزینه بر کنید. زیرا تخریب این قسمت ها دقت کافی را می طلبند و این امر زمانی میسر می شود که آسودگی فکری داشته باشید.

تخلیه نخاله ها

بر اثر تخریب بخش های آسیب دیده، نخاله ها و ضایعات ساختمانی بیشماری ایجاد می شوند که نیاز مبرم به تخلیه آنها احساس می شود. تخلیه این نخاله ها باعث می گردد تا فضای کافی در اختیار تیم بازسازی قرار بگیرد.

بازسازی زیر ساخت ها

در هنگام بازسازی ساختمان باید اولویت کار را به بازسازی زیر ساخت های ساختمان اختصاص دهید. ستون ها و فونداسیون ساختمان از جمله بخش هایی شمرده می شوند که در صورت آسیب دیدگی، نیاز به بازسازی در آنها احساس می شود. برای بازسازی این قسمت ها روش های استانداردی ابداع گردیده است که توسط آنها می توانید با خیال آسوده بازسازی را انجام دهید.

بازسازی سیستم آب و فاضلاب ساختمان

بعد از اینکه مراحل قبلی را به خوبی انجام دادید اینک می توانید با خیال راحت و دست باز، سیستم آب و فاضلاب ساختمان خود را چک کنید. البته در مراحل قبلی لازم است تا قبل از تخریب، آب ساختمان را قطع کنید تا اگر در جریان کار به این سیستم آسیب وارد شد، با مشکل آب گرفتگی مواجه نشوید.

قبل از بازسازی سایر قسمت ها بهتر است به بازسازی این بخش مشغول شوید. همانطور که در مطالب قبلی به آن اشاره شد، قبل از بازسازی سایر بخش های ساختمان، بهتر است این قسمت را بازسازی کنید تا در آینده دور یا نزدیک مجبور به دوباره کاری نشوید.

بازسازی قسمت های تخریب شده

قسمت های تخریب شده ساختمان شامل سقف، دیوار، کف و سایر بخش ها می شود. هریک از این المان ها در قسمت های مختلف ساختمان قرار دارند. همانطور که در مطالب قبلی به آن اشاره کردیم الویت بازسازی را با توجه به بودجه و احتیاجات خود تعیین کنید.

بازسازی بر اساس بودجه

اگر بازسازی را بر اساس بودجه خود انجام دهید یک اقدام هوشمندانه بحساب می آید. بایستی در ابتدای امر بودجه در دسترس خود را مشخص کنید تا بدانید کار را از کجا شروع کنید. بازسازی بر اساس این معیار را می توان در دو دسته بازسازی های پر هزینه و کم هزینه دسته بندی کرد.

به نظر بسیاری از کارشناسان، بازسازی  قسمت های کم هزینه در اولویت کاری باید قرار بگیرد. در این قسمت می خواهیم بدانیم که کدام قسمت ها کم هزینه و کدامیک پر هزینه تر هستند.

بازسازی قسمت های پر هزینه ساختمان

برای بازسازی قسمت های مختلف ساختمان به بودجه کافی احتیاج دارید. بعضی از قسمت های ساختمان به بودجه بیشتری برای بازسازی احتیاج دارند. دلیل این موضوع را می توان به پیچیدگی و حجم کاری بالا در این قسمت ها ربط داد. نقاطی از منزل، مثل آشپزخانه به بودجه بیشتری احتیاج دارند. اگر خانه ویلایی باشد، هزینه بازسازی حیاط نیز بر آن افزوده می شود که هزینه بالایی را برای بازسازی می طلبد.

بازسازی قسمت های کم هزینه ساختمان

کاربرد اصطلاح کم هزینه به معنای بی اهمیت بودن بخش های مذکور نیست، بلکه این مطلب را نشان می دهد که بازسازی این قسمت ها را بهتر است به آخر کار موکول کنید. اتاق خواب از جمله بخش هایی شناخته می شود که می توانید بازسازی آن را بعداً انجام دهید و هر موقع که خیالتان از سایر بخش ها راحت شد به سراغ آن بروید.

تکمیل بازسازی

بعد از طی کردن مراحل قبلی و تشخیص اولویت ها بر اساس بودجه و احتیاجات، اینک نوبت آن فرا می رسد تا بازسازی را در خصوص بخش های مختلف ساختمان به اجرا در آورید. با توجه به اولویت زندگی انسان ها بهتر است بازسازی را به ترتیب زیر انجام دهید تا از یک طرف بودجه خود را مدیریت کنید و از جهت دیگر کارها را به نحو احسن انجام دهید.

بازسازی آشپزخانه

با توجه به اینکه بیشتر آشپزخانه ها به المان های مختلفی نظیر اپن، کابینت و سایر موارد مشابه مجهز هستند، به هزینه و زمان بیشتری برای بازسازی احتیاج دارند. تیم بازسازی باید در ابتدای امر زمانی که انرژی کافی در اختیار دارد، به بازسازی این بخش مشغول شود. ساخت دیوارها و سقف در دستور کار این افراد قرار می گیرد و بعد از آن ساخت سایر المان ها در لیست کارهای ضروری آنها گنجانیده می شود.

بازسازی پذیرایی

بازسازی پذیرایی نیز همانند آشپزخانه زمان و هزینه زیادی را در بر می گیرد. پذیرایی ها متناسب با مساحتی که دارند، هزینه های متفاوتی را می طلبند. بازسازی دیوار و سقف و همچنین بازسازی گچ بری های آن در لیست کارهای این قسمت قرار می گیرد.

از نظر جزئیات شاید نتوان این قسمت را با آشپزخانه مقایسه کرد ولی با توجه به مساحت زیادی که نسبت به آشپزخانه دارد، زمان زیادی و طبعاً هزینه بیشتری را احتیاج دارد. البته این موضوع فقط برای پذیرایی های با مساحت بالا صدق می کند.

بازسازی سرویس بهداشتی و حمام

بازسازی این بخش ها نیز به نوبه خود زمانبر هستند. هزینه بازسازی در این قسمت به مقدار و کیفیت مصالحی بستگی دارد که در آنها بکار می روند. سرامیک ها، روشویی، توالت فرنگی، دستشویی و دوش از جمله متریال هایی هستند که بیشترین کاربرد را در این قسمت ها دارند.

بازسازی اتاق خواب

برای بازسازی اتاق خواب باید دیوارها و سقف آن را از مواد با کیفیت بسازید. ولی در خصوص استفاده از کاغذ دیواری یا رنگ آمیزی آن می توان از مواد با کیفیت متوسط و ارزان نیز استفاده کنید.

کلام آخر

شروع بازسازی یکی از دغدغه های مهم مالکین شمرده می شود. آنها همواره به دنبال راهی هستند تا بدانند بازسازی را از کجا شروع کنند، بهتر است. بازسازی را باید بر اساس بودجه و اولویت بندی های خودتان انجام دهید. دسته بندی های مختلفی وجود دارد که می توانید با بررسی های آنها به اولویت های شخصی خودتان پی ببرید و بازسازی ساختمان را از همان بخش ها شروع نمایید.

سوالات متداول

بازسازی خانه چقدر زمان می برد؟

بازسازی خانه بر اساس مساحت و پیچیدگی های کاری که در بر می گیرد، زمان های متفاوتی را می توان برای آن تصور کرد.

هزینه بازسازی ساختمان چقدر است؟

هزینه بازسازی به تعداد نیروهای استخدام شده بعلاوه مصالح مصرفی بستگی دارد.

بیشتر بخوانید :

ایده برای بازسازی خانه و ساختمان

طرح و مراحل بازسازی خانه های فرسوده چگونه است

راهنمای بازسازی ساختمان و خانه

بازسازی خانه چقدر طول می کشد

چک لیست بازسازی ساختمان به صورت کامل

مطالب مرتبط