بازسازی لابی ساختمان؛ از طراحی تا اجرا

بازسازی لابی ساختمان؛ از طراحی تا اجرا

لابی در طبقه همکف ساختمان قرار دارد و محل جمع شدن افراد ساختمان می باشد. افراد ساکن در یک ساختمان، زمانی که می خواهند نسبت به مسائل گوناگون تصمیم بگیرند، در لابی دور هم جمع می شوند و با یکدیگر مشورت های لازم را انجام می دهند. کاربرد لابی در یک ساختمان فقط محدود به برگزاری جلسات نمی باشد و استفاده های دیگری نیز از آن صورت می گیرد. ساختمان هایی که ساکنین آن، افرادی با وضعیت مالی بالا هستند دارای لابی های شیک و مدرن هستند. لابی ساختمان نیز همانند سایر بخش های آن به مرور زمان دچار آسیب می شود و نیاز به بازسازی پیدا می کند.


شرکت بازسازی می چینم با سابقه کاری 15 ساله با داشتن بهترین اکیپ اجرایی، کارشناسان، طراحان و مهندسین با تجربه، در کنار شماست تا به صورت اصولی و با قیمت مناسب لابی ساختمان قدیمی خود را به  فضایی خاص و منحصر به فرد تبدیل کند. برای مشاوره رایگان می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید. ما لابی ساختمان شما را در کمترین زمان و با بهترین مصالح بازسازی می کنیم


لابی ساختمان

در هر ساختمان بخش لابی جزء قسمت های مشاع محسوب می شود و هیچ یک از افراد حق استفاده اختصاصی از این قسمت را ندارند. لابی مکانی است که جلسات ساختمان در آن برگزار می شود و به عنوان محل تجمعات از آن استفاده می گردد. یک قسمت دیگر از لابی به بخش نگهبانی اختصاص داده شده است که نگهبانان یک ساختمان در آن حضور دارند و رفت و آمد های افراد و در کل امنیت ساختمان را از این مکان کنترل می کنند. در ادامه به توضیح بخش نگهبانی و قسمت نشیمن لابی می پردازیم تا با جزئیات آن آشنا شویم.

نگهبانی لابی

قسمت نگهبانی لابی در ابتدای درب ورودی ساختمان، آنجایی که افراد از آنجا عبور و مرور می کنند قرار دارد. در این قسمت مانیتورهایی به دوربین های امنیتی وصل شده است، که وظیفه نظارت بر بخش های مهم ساختمان را بر عهده دارد. نگهبانان از طریق این دوربین ها امنیت ساختمان را در طول شبانه روز تامین می کنند. قسمت نگهبانی لابی از پیشخوان به همراه میز و صندلی تشکیل شده است.

نشیمن لابی

 لابی به دلیل اینکه در ابتدای درب ورودی ساختمان قرار دارد و هر فردی چه مهمانان یا ساکنین آن از این قسمت عبور می کنند و اولین مکانی از ساختمان محسوب می گردد که افراد آن را مشاهده می کنند. به طور کل می توان گفت که این قسمت اطلاعات کلی به بیننده در مورد نظم و امنیت موجود در ساختمان می دهد یا از ساختمان یک تصور مثبت یا منفی به بیننده القا می کند. لابی ساختمان باید مجهز به دکوراسیون زیبا و شیک باشد و به مبلمان و سایر وسایل تزئینی مجهز گردد تا افرادی که برای چند دقیقه در آنجا منتظر می مانند، حالت کسلی به آنها دست ندهد.

بازسازی لابی ساختمان

 همانطور که در مطالب فوق به آن اشاره شد، لابی ساختمان با توجه به اینکه محلی است که در ابتدای درب ورودی ساختمان قرار دارد و افراد زیادی در طول شبانه روز از آن عبور می کنند، از این لحاظ بیشتر از سایر بخش هایی که رفت و آمد چندانی در آنها وجود ندارد، دچار آسیب می گردد و بعد از چند سال نیاز به بازسازی و تعویض پیدا می کند. فرسودگی، خرابی و کثیفی قسمت های مختلف لابی باعث می گردد تا ساکنین آن به فکر بازسازی لابی بیفتند. لابی ساختمان شامل بخش های مختلفی مانند کف لابی، دیوار لابی و نور پردازی لابی است که در ادامه به توضیح هریک از آنها می پردازیم و با روش های بازسازی آن آشنا می شویم.

متراژ لابی در بازسازی

توجه به متراژ لابی در هنگام بازسازی بسیار مهم بوده و باعث می گردد تا با مدیریت صحیح بتوان به تمام قسمت های آن رسیدگی کرد. با اطلاع درست از میزان فضای قابل دسترس، می توان بهترین استفاده را از این بخش برد. فضاهای قابل دسترس لابی این امکان را فراهم می سازد تا از المان های مورد نظرتان در هنگام بازسازی استفاده کنید و دیوار ها و سایر بخش های لابی را در فضای قابل دسترس تان جاگذاری کنید.

ضوابط بازسازی لابی

در هنگام بازسازی لابی باید به ضوابطی که از سوی شهرداری وضع شده است توجه کرد و مطابق با آن پیش رفت تا در جریان کار با مشکلات قانونی مواجه نشد. رعایت استانداردهای لازم در هنگام طراحی ابعاد لابی و جاگذاری دیوارها و ضخامت آنها از جمله مواردی است که به توجه بیشتر نیاز دارد. همچنین در هنگام بازسازی لابی باید به این نکته دقت کرد که حتما لابی مطابق با طرح و نقشه قبلی بازسازی شود و هرگونه اقداماتی که منجر به تغییرات بنیادی و اساسی در نقشه و پلان اولیه گردد، ممنوع می باشد. بازسازی لابی نباید به گونه ای صورت بگیرد که منجر به اذیت شدن ساکنین ساختمان گردد. از مجریان بازسازی این انتظار می رود که با ایجاد کمترین آلودگی صوتی، عمل بازسازی را انجام دهند. بازسازی لابی باید در اسرع وقت و در کمترین زمان ممکن انجام شود.

کف لابی ساختمان

با توجه به اینکه لابی محل رفت و آمد افراد ساختمان است باید از سرامیک ها و کفپوش های مناسبی ساخته شده باشد که در مقابل وزن افراد از خود مقاومت نشان دهد. همچنین فشار و ضربه حاصله از اسباب کشی ساکنین ساختمان را تحمل کند و زود دچار آسیب و شکستگی نشود.

از لابی تمام افراد ساختمان استفاده می کنند منجمله افراد سالمندی که در ساختمان سکونت دارند پس باید برای کفپوش لابی از سرامیک هایی استفاده گردد که لغزنده نباشند تا این گونه افراد در هنگام رفت و آمد دچار زحمت یا آسیب نشوند.

با توجه به رفت و آمد های مکرری که در قسمت لابی صورت می گیرد بعد از گذشت چند سال، دچار آسیب می شود و ظاهر زیبای خود را از دست می دهد. کفپوش این قسمت را باید تخریب کرده و با کفپوش جدیدی جایگزین گردد. برای بازسازی کف لابی باید از یک تیم حرفه ای و متخصص کمک گرفته شود تا بازسازی این قسمت از لابی به نحو احسن صورت بگیرد.

همچنین باید به مساله هزینه بازسازی این قسمت نیز توجه شود و هزینه ها به گونه ای مدیریت گردد تا رضایت تمام ساکنین و مالکان جلب شود. در انتخاب نوع مصالحی که برای بازسازی این قسمت در نظر گرفته می شود باید دقت کافی داشته باشید و از انواع با کیفیت و زیبا استفاده کنید تا زیبایی قابل پسندی به لابی ساختمان شما دهد.

دیوار لابی ساختمان

دیوار لابی ساختمان باید به گونه ای زیبا و شیک ساخته شود و از طرح های معماری نوین در ساخت آن استفاده گردد. برای اینکه بتوان ظاهر زیبایی به این قسمت از لابی داد، می توان از رنگ های متنوع و زیبایی برای رنگ آمیزی آن استفاده کرد همچنین استفاده از کاغذ دیواری های جذاب توصیه می گردد. در مورد انتخاب رنگ و کاغذ دیواری باید به سبک معماری لابی توجه کنید و متناسب با آن این موارد را انتخاب نمایید.

طبیعی است که دیوار لابی بعد از گذشت چند سال، ترک ها و شکستگی هایی را به خود می گیرد. گچ و سایر مصالح استفاده شده در دیوار لابی هنگامی که در معرض شرایط محیطی نظیر رطوبت و نم زدگی قرار می گیرند دچار پوکی و از هم پاشیدگی می شوند و برای اینکه از بروز خسارت های بیشتر به لابی و سایر قسمت های ساختمان جلوگیری شود، پیشنهاد می گردد تا در اولین فرصت نسبت به بازسازی این قسمت از لابی اقدامات لازم را انجام دهید.

چیدمان لابی ساختمان

بعد از بازسازی لابی، باید به چیدمان وسایل و دکوراسیون آن نیز توجه لازم صورت بگیرد. چیدمان لابی بسیار مهم است و باید از وسایل و مبلمانی جهت تزئین آن استفاده کرد که با رنگ دیوار یا کاغذ دیواری هماهنگی داشته باشد.

روش پیش بینی هزینه ها

برای بازسازی قسمت های مختلف لابی باید اقدامات مناسبی انجام داد و متناسب با بودجه ای که در دسترس دارید بازسازی آن را انجام دهید. دیوار ها و کف لابی نیاز به تخریب و بازسازی پیدا می کنند و هریک از اینها هزینه جداگانه ای را می طلبند. کارشناسان و متخصصان این حوزه می توانند به شما در پیش بینی هزینه های پیشرو کمک کنند و هزینه های بازسازی را به گونه ای مدیریت بکنند که بودجه لازم تا انتهای کار تامین گردد و بازسازی دچار کمبود بودجه نگردد.

نتیجه گیری

لابی اولین مکانی از ساختمان است که در بدو ورود توجه افراد را به خود جلب می کند. زیبایی و شیک بودن لابی تحسین بینندگان را به دنبال دارد. لابی های کهنه و زشت که قسمت های مختلف آن دچار خرابی و آسیب شده است، هر بیننده ای را دلسرد می کند.

لابی با گذشت زمان دچار فرسودگی و آسیب می گردد و نیاز اساسی به بازسازی پیدا می کند. لابی از دو قسمت نگهبانی و قسمت نشیمن تشکیل شده که هریک از این دو در هنگام بازسازی دچار تغییرات ظاهری می شوند.

برای آن که بتوانید در هزینه ها و کیفیت بازسازی لابی بیشترین سود را ببرید، با ما؛ شرکت بازسازی میچینم تماس بگیرید. میچینم در زمینه بازسازی خانه قدیمی ، بازسازی ویلا قدیمی و تعمیرات ساختمان در تهران و شهرهای دیگر با کادری مجرب و حرفه ای، آسیب های ساختمان شما را برطرف می کند و خانه تان را نو می کند.

سوالات متداول

هزینه بازسازی لابی را چه کسی باید بپردازد؟

لابی یکی از مشاعات ساختمان است و هزینه بازسازی آن بر دوش همه ساکنین است. مدیر ساختمان باید از صندوق ساختمان هزینه های آن را پرداخت کند. اگر هم چنین صندوقی وجود ندارد، می تواند کل هزینه ها را حساب کرده و سهم هر ساکنی را اخذ کند.

بازسازی لابی نیاز به اجازه چه کسی دارد؟

با توجه به این که لابی مشاعات محسوب می شود، در زمینه بازسازی آن همه ساکنین باید نظر بدهند. البته منظور از ساکنین مالکین هستند و مستاجر در هزینه مشاعات برای بازسازی شریک نیست. مالک ساختمان هر چند خود در ساختمان نباشد باید در جلسه بازسازی لابی حضور داشته باشد و در تصمیم گیری ها رای بدهد، زیرا هزینه بازسازی را باید بپردازد.

خدمات بیشتر از شرکت بازسازی می چینم :

بازسازی خانه کلنگی

بازسازی خانه روستایی قدیمی

بازسازی ساختمان های اداری

بازسازی بیرون ساختمان

بازسازی اتاق خواب

بازسازی ایوان خانه

بازسازی سرویس بهداشتی

مرمت خانه های قدیمی