بازسازی بیرون ساختمان؛ تمام قسمت ها

بازسازی بیرون ساختمان؛ تمام قسمت ها

بیرون ساختمان مانند درون آن از درجه اهمیت بالایی برخوردار است. همانگونه که به مقاومت و استحکام بخش های درونی ساختمان توجه می شود، باید به بیرون آن نیز توجه کرد. ساختمانی استاندارد شمرده می شود که در کنار توجه به مسائل فنی، به زیبایی آن نیز توجه صورت گرفته باشد. بیرون ساختمان از بخش هایی شمرده می شود که زودتر به چشم می آید و نظر مثبت یا منفی هر بیننده ای را به خود جلب می کند.

ساختمانی که نمای بیرونی زیبایی دارد، بیشتر مورد پسند افراد قرار می گیرد تا ساختمانی که از ظاهر نامناسبی برخوردار است. بیرون ساختمان از بخش هایی است که بیشتر در معرض شرایط آب و هوایی قرار می گیرد و زودتر دچار آسیب می گردد. بخش های آسیب دیده را باید تعمیر و بازسازی کرد تا زیبایی و استحکام اولیه خود را بدست آورد.


شرکت بازسازی میچینم واقع در پایتخت کشور عزیزمان، تا کنون توانسته از پروژه های مختلف بازسازی خانه قدیمی و بازسازی ویلا قدیمی سربلند و پیروزمندانه بیرون آید. در هر کجا که زندگی می کنید و قصد دارید تا ساختمان خود را بازسازی نمایید، نگران هیچ چیز نباشید فقط کافیست با شماره های مجموعه ما در تماس شوید و نیازهای ساختمان خود را با مشاوران ما در میان بگذارید


در این ادامه در مورد بازسازی بیرون ساختمان مطالب بیشتری را توضیح دهیم تا اگر شما نیز قصد دارید تا آن را بازسازی نمایید با مراحل کار آشنایی گردید.

بیرون ساختمان

هنگامی که از بیرون ساختمان صحبت می کنیم باید دقیقاً منظورمان را بیان نماییم که کدام بخش از آن هدف سخن ما را تشکیل می دهد. نما ساختمان، دیوار خارجی ساختمان، دیوار حیاط، حفاظ فلزی دیوار حیاط،  پیاده رو جلوی منزل و پله های جلو ساختمان همگی در بیرون ساختمان قرار دارند. در این مطلب می خواهیم به تمام بخش های بیرونی ساختمان بپردازیم و با مراحل بازسازی آنها آشنا گردیم.

بیرون ساختمان نیز از بخش های مهم آن محسوب می گردد که توجه به زیبایی و استحکام آن از ضروریات شمرده می شود. اگر شما نیز قصد دارید تا بیرون ساختمان خود را بازسازی نمایید ولی از قوانین دخیل در این قضیه اطلاعی ندارید کافیست تا از شرکت بازسازی میچینم مشورت های رایگان را دریافت نمایید. این مجموعه با کادر فنی و کاربلدی که در اختیار دارد می تواند شما را در تمام مراحل بازسازی کمک و یاری بخشد. بازسازی و نوسازی ساختمان و خانه های قدیمی کار پیچیده و زمانبری است و مهارت بالایی را می طلبد. چندین تیم پیمانکار بازسازی ساختمان در مجموعه میچینم فعال هستند که هر کدام از آنها می توانند کمک شایانی در امر بازسازی ساختمان ارائه دهند.

نما ساختمان

نما ساختمان اولین بخشی از آن محسوب می شود که در معرض دید رهگذران قرار می گیرد. بینندگان با دیدن این بخش، نظر خود را در مورد ساختمان ابراز می دارند. اگر نما زیبا و شیک باشد، تحسین بینندگان را به دنبال دارد ولی اگر از ظاهر نامناسبی برخوردار باشد، مورد پسند هیچیک از افراد قرار نمی گیرد. از این جهت، توجه به نما از امور ضروری در ساختمان بحساب می آید. مسولان و مدیران ساختمان باید هر چند وقت یکبار، این بخش را بررسی نمایند تا از زیبایی و سلامت آن مطمئن شوند. نماهایی که قابلیت شستشو را دارند، باید هر چند وقت یکبار این عمل درمورد آنها انجام شود. نماهای آسیب دیده و قدیمی باید سریعاً بازسازی یا مورد تعمیر قرار بگیرند. در هنگام بازسازی نما، نکات مهمی وجود دارد که باید رعایت شوند تا در نهایت بازسازی آن بدون مشکل به پیش رود.

بازسازی نما

در بازسازی نما ساختمان موارد مهم و ضروری وجود دارد که باید از طرف پیمانکاران و مجریان پروژه رعایت گردد. نوع کاربری ساختمان، توجه به نمای اولیه ، مصالح کاربردی، شرایط فرهنگی جامعه و اقلیم منطقه از نکات مهمی شمرده می شود که در هنگام بازسازی باید به آنها توجه گردد. غیر از نکات مهمی که نام برده شد، باید از شرکت پیمانکار بازسازی با تجربه ای در این کار کمک گرفته شود تا کار به صورت صحیح و اصولی به پیش رود.

کاربری ساختمان

ساختمان در انواع مختلف کاربری مسکونی، تجاری و اداری مورد استفاده قرار می گیرد. طبق اصول پذیرفته شده، هریک از ساختمان های مذکور، نمای مخصوص به خود را دارند و در هریک از آنها، طرح های مناسب همان صنف بکار برده می شود. در ساختمان ها مسکونی بهتر است تا از نماهای مختص به این حوزه استفاده شود. همچنین در ساختمان های اداری و تجاری از نماهایی استفاده گردد که هویت کاری آن ساختمان را به خوبی معرفی نماید. زمانی که قصد بازسازی نماهای این ساختمان ها را دارید، باید به نوع کاربری آن نیز توجه داشته باشید و از نماهای مناسب برای آن استفاده کنید.

نمای اولیه

تمام مراحل ساختمان سازی با دریافت مجوزهای شهرداری انجام می شود. یکی از این بخش ها نمای ساختمان می باشد. هنگامی که ساختمان بر مبنای طرح مشخصی از شهرداری جواز دریافت می کند، بایستی در هنگام بازسازی نیز بر اساس همان طرح قبلی، عملیات بازسازی را انجام داد. اگر مالک قصد داشته باشد تا طرح نما ساختمان را تعویض کند، حتماً قبل از هر اقدامی از شهرداری مجوزهای لازم را اخذ نماید.

مصالح کاربردی

در هنگام بازسازی نما ساختمان به مصالح کاربردی آن نیز دقت شود. استفاده از مصالح مشابه توصیه می گردد. اگر نما ساختمان آجری است، باید در بازسازی نیز از آجر به همان ابعاد و رنگ استفاده گردد. استفاده از مصالح غیر مشابه، تبعات قانونی را برای صاحب خانه به دنبال خواهد داشت. در این مساله، شهرداری ها سخت گیری های لازم را اعمال می کنند تا هیچ فردی به صورت سرخود متریال نمای ساختمان را تعویض نکند. در بعضی نقاط از مصالح بخصوصی در نمای ساختمان ها استفاده می کنند و کاربرد مصالح متفرقه، باعث می شود تا بی نظمی و بهم ریختگی در دیزاین شهری و منطقه ای پیش آید.

شرایط فرهنگی

در بازسازی نما برای ساختمان بایستی شرایط فرهنگی جامعه را نیز توجه شود و مطابق با آن از نماهای مناسب استفاده گردد. کاربرد نماهایی که با ارزش های فرهنگی یک جامعه در مغایرت هستند توصیه نمی گردد. نماهای مخصوص و پذیرفته شده ای در بین مردم هر شهر رواج دارد. پیمانکاران بازسازی ساختمان نیز باید از آنها در کار خود الهام بگیرند.

اقلیم منطقه

هر اقلیمی نمای مخصوص به خود را می طلبد. مثلاً در مناطق شمالی کشور که میزان بارندگی زیاد است از نماهایی که دارای شیروانی است استفاده فراوانی می شود. در مناطق جنوبی کشور که آب و هوای گرمی دارد از نماهایی استفاده می کنند که کمترین واکنش را با شرایط سخت اقلیمی آنجا داشته باشد. در مناطق کوهستانی کشور که آب و هوای سرد و معتدل دارد، نماهایی استفاده می شوند که بیشترین میزان ماندگاری و مقاومت را در این هوا داشته باشند. توجه به اقلیم منطقه از ضروریات انتخاب نما در هر شهری است. از نماهایی که برای شرایط اقلیمی متفاوت در نظر گرفته اند، در هر منطقه ای نمی توان استفاده کرد.

دیوار خارجی ساختمان

یک ساختمان زمانی از اتفاقات محیطی و بیرونی در امان است که اطراف آن توسط دیوارهای مناسبی محصور شده باشد. زلزله، فرسودگی و طول عمر زیاد همگی جزء عواملی بحساب می آیند که در آسیب رساندن به دیوار خارجی ساختمان تاثیر هستند. در ساخت این دیوارها از مصالح مختلفی استفاده می شود.

برای بازسازی این قسمت مصالح مختلفی در دسترس صاحب خانه قرار دارد که می تواند از آنها استفاده نماید. البته باید مشابه مصالح قبلی در بازسازی بکار رود. این قسمت را با مصالح مختلفی مانند آجر، آجرسفال، آجر بلوکی و سیمان انجام می دهند. البته در ساخت این قسمت مصالح دیگری نیز وجود دارد که بنا بر الزامات پروژه، پیمانکاران ساختمانی تشخیص می دهند که کدام یک از آنها را بهتر است در بازسازی بکار ببرند.

دیوار حیاط

وجود حیاط برای ساختمان ها یک نعمت محسوب می شود. در حیاط هایی که بخشی از آن به عنوان پارکینگ ماشین ها مورد استفاده قرار می گیرد، وجود دیوارهای بلند الزامیست. دیوار از حیاط و محتویات درونی آن محافظت می کند و مانع از سرقت ساختمان می شود و مانند یک سد در مقابل محیط بیرون و درون ساختمان نقش ایفا می کند. دیوار ساختمان بر اثر عوامل محیطی، دچار آسیب و شکستگی می شود و نیاز به بازسازی پیدا می کند. پر کاربردترین مواد در بازسازی دیوار حیاط را آجر، سنگ، بتن و سایر مصالح رایج تشکیل می دهد. بازسازی دیوار حیاط باید همگام با قوانین شهرداری انجام شود و پیشروی های غیر مجازی نباید  در آن صورت بگیرد. دیوار جدید با مصالح نو باید به گونه ای ساخته شود که کمترین تفاوت را از نظر رنگ و اندازه با دیوار قبلی داشته باشد. برخی از کارفرمایان در هنگام بازسازی، ارتفاع دیوار را افزایش می دهند و بدون توجه به قوانین شهرداری کار خود را به اتمام می رسانند. در صورتی که چنین اقدامی خلاف قانون بوده و در صورت مشاهده، با آن برخورد می شود.

حفاظ فلزی دیوار حیاط

در بسیاری از ساختمان ها، بجای دیوار از حفاظ فلزی استفاده می کنند. کاربرد این وسیله امروزه بیشتر از سایر زمانها در ساختمان سازی رواج پیدا کرده است. حفاظ فلزی که به عنوان تجهیزات امنیتی ساختمان محسوب می شود، نقش مهمی در بالا بردن امنیت دارد و از سوی دیگر تاثیر مثبتی بر زیبایی ساختمان می گذارد. این حفاظ ها معمولاً از جنس آهن می باشند. در مواردی از مواد دیگری در ساخت این حفاظ ها استفاده می شود. حفاظ های آهنی نیز بر اثر گذر زمان دچار زنگ زدگی و فرسودگی می شود و باید حتماً آنها را تعوض و در صورت امکان بازسازی نمود. این حفاظ ها در طرح ها و رنگ های مختلفی مانند حفاظ سر نیزه، حفاظ شاخ گوزنی، حفاظ بوته ای تولید می شود و در انواع مدل های مختلف تولید و روانه بازار می گردد. در هنگام بازسازی این حفاظ ها دقت لازم صورت گیرد تا مبادا مغایر با قوانین شهرداری بازسازی شوند.

پیاده رو جلوی منزل

معمولاً ساخت پیاده رو ها جزء وظایف شهرداری ها می باشد و الزامی وجود ندارد که صاحب خانه در ساخت پیاده رو نقشی داشته باشد. با همه این تفاسیر، برخی از مالکین مایل هستند تا با سلیقه خود، پیاده رو جلو منزل شخصی خویش را بسازند. با توجه به قوانین موجود یا خواسته مالک پذیرفته می شود یا اینکه رد می گردد. این قسمت با توجه به اینکه در معرض رفت و آمد های مکرر افراد ساختمان قرار دارد، زودتر دچار آسیب و تخریب می شود. گذشت زمان تاثیر خود را بر این قسمت نیز می گذارد و لازم می شود تا بازسازی در مورد آن انجام شود. بازسازی باید طبق جوازهای قبلی که مالک دریافت کرده بود انجام گیرد. در بازسازی این قسمت از موزاییک و سنگ های مخصوصی استفاده می کنند که بیشترین مقاومت را در برابر فشارهای وارده داشته باشد و وزن خودروها و افرادی که از روی آن عبور می کنند را تحمل کند. از طرفی بعد از بازسازی انتظار می رود تا مدت های زیادی شرایط آب و هوایی بر این بخش تاثیر منفی نگذارد.

پله های جلو ساختمان

پله های جلو درب ساختمان یکی از قسمت های بیرونی ساختمان محسوب می شود. این بخش بیشتر در معرض استفاده و دید افراد قرار دارد. قسمت مذکور شاید زیاد به چشم نیاید و نقش آن در زیبایی ساختمان بی تاثیر پنداشته شود. در صورتی که این چنین نیست و این پله ها از درجه اهمیت بالایی برخوردار هستند. هر گونه آسیب یا زشتی که در این بخش بوجود می آید هم بر زیبایی ساختمان تاثیر منفی می گذارد و هم عبور و مرور افراد را دچار مشکل می سازد. برای بازسازی این بخش از مصالحی مانند سنگ پله، سیمان و سایر مواد ضروری استفاده می شود. رنگ سنگ پله و دیزاین آن، مطابق با طرح و رنگ نما تعیین می شود.

کلام آخر

بازسازی بیرون ساختمان همانند درون آن دارای اهمیت زیادی است. زمانی می توانیم ادعا کنیم که ساختمانی سالم و مقاوم داریم، که هم درون و بیرون آن از استحکام کافی برخوردار باشد. بی اعتنایی به بیرون ساختمان موجب می شود تا این بخش نیز بیش از پیش آسیب ببیند و دچار فرسودگی گردد. از این جهت لازم است تا بازسازی قسمت های خارجی ساختمان نیز در دستورالعمل مدیران و مسولان ساختمان قرار بگیرد.

سوالات متداول

قسمت های بیرونی ساختمان شامل چه بخش هایی می شود

از نما گرفته تا دیوارهای خارجی ساختمان و دیوار های حیاط همگی جزء قسمت های خارجی ساختمان محسوب می شود.

آیا صاحب خانه می تواند  پیاده رو جلو درب ورودی را تغییر دهد؟

اگر صاحب خانه مجوزهای لازم برای اعمال تغییرات در این بخش را از شهرداری گرفته باشد می تواند مطابق با سلیقه خود آنجا را سنگ فرش کند.

خدمات بیشتر از شرکت بازسازی می چینم :

بازسازی خانه کلنگی

بازسازی ساختمان های اداری

بازسازی آشپزخانه قدیمی و کوچک

تعمیرات ساختمان در تهران

پیمانکار بازسازی ساختمان

بازسازی اتاق خواب

بازسازی ایوان خانه

بازسازی لابی ساختمان

بازسازی سرویس بهداشتی

مرمت خانه های قدیمی