بازسازی ساختمان های اداری؛ هزینه و زمان مناسب

بازسازی ساختمان های اداری؛ هزینه و زمان مناسب

بازسازی شامل ساختمان های اداری نیز می شود. این ساختمان ها با گذشت زمان دچار آسیب می شوند. با توجه به اینکه این گونه از ساختمان ها ارباب رجوع زیادی دارند و روزانه رفت و آمد زیادی در آنجا صورت می گیرد، زودتر دچار تخریب و آسیب می شوند. بیشتر ساختمان های اداری مدت زمان زیادی از ساخت آنها می گذرد و نیاز به بازسازی پیدا می کنند و هرچه زودتر باید مورد بازسازی قرار بگیرند.

ساختمان های اداری قدیمی بر مبنای طرح های قدیمی ساخته شده اند و با سلیقه های امروزی همخوانی ندارد. بازسازی موجب می شود تا در نهایت یک ساختمان نو و جدید تحویل بگیرید که تمام بخش های آن بر اساس طرح های امروزی ساخته شده است. بازسازی یکی از راه های موثر برای تغییر دکوراسیون ساختمان های اداری است.

در ساختمان های اداری باید به روحیه کارمندان و ارباب رجوعان توجه شود و اقدامات لازم برای بالا بردن روحیه آنها انجام گیرد. بازسازی موجب می شود تا ساختمان کسل کننده و بی روح، به یک ساختمانی با محیط مناسب و فرح بخش تبدیل شود به گونه ای که مراجعین آن، از حظور در آنجا احساس کسالت و خستگی نکنند.


شرکت بازسازی میچینم واقع در پایتخت کشور عزیزمان، تا کنون توانسته از پروژه های مختلف بازسازی خانه قدیمی و بازسازی ویلا قدیمی  سربلند و پیروزمندانه بیرون آید. در هر کجای که زندگی می کنید و قصد دارید تا ساختمان خود را بازسازی نمایید، نگران هیچ چیز نباشید فقط کافیست با شماره های مجموعه ما در تماس شوید و نیازهای ساختمان خود را با مشاوران ما در میان بگذارید

تماس با ما:


درادامه در مورد بازسازی ساختمان های اداری مطالبی را ذکر کرده ایم. اگر بازسازی ساختمان های اداری و مراحل انجام آن برای شما نیز جای سوال دارد، تا انتهای همراه ما باشید تا به جواب آنها دست یابید.

چرا ساختمان های اداری را بازسازی کنیم

در مطالب فوق به دلایل بازسازی ساختمان های اداری پرداختیم اما در این بخش می خواهیم برای روشن تر شدن قضیه، موضوع را موشکافانه تر بررسی کنیم. ساختمان های اداری باید دارای فضاهای زیبا و چشم نواز باشند به گونه ای که افراد ساکن در آن از روحیه خوبی برخوردار شوند. ساختمان های قدیمی دارای در و دیوار کهنه و فرسوده هستند که سراپای آنها توسط رنگ های کدر و مات پوشیده شده است.

قطعاً اقامت و کار در چنین ساختمان هایی بسیار خسته کننده و فرسایشی خواهد بود و راندمان کاری افراد در این مکان ها پایین می آید. برای اینکه بتوان راندمان کاری کارمندان این ساختمان ها را بالا برد، باید به زیبایی محیط کار آنها توجه شود. با تمام این تفاسیر، بازسازی ساختمان های اداری قدیمی رضایت مندی و آرامش ساکنین آن را به دنبال دارد.

بازسازی ساختمان های اداری در مقایسه با ساختمان های مسکونی از پیچیدگی زیادی برخوردار است. این ساختمان ها نیاز دارند تا یک شرکت پیمانکار بازسازی با تجربه روی آنها کار کند تا در نهایت، ساختمان مناسبی تحویل کارفرما داده شود. شرکت بازسازی میچینم با سابقه طولانی که در زمینه بازسازی و نوسازی ساختمان و خانه های قدیمی دارد، قادر است تا ساختمان اداری و تجاری شما را با رعایت تمام اصول مهندسی بازسازی نماید. اگر قصد بازسازی ساختمان اداری یا تجاری خود را دارید کافیست با مشاوران ما در تماس شوید.

اهداف بازسازی ساختمان های اداری

بازسازی ساختمان های اداری با اهداف مختلفی انجام می شود. ساختمان های اداری را فقط به هدف نوسازی بخش های آسیب دیده انجام نمی دهند بلکه اهداف بیشمار دیگری در پشت این تصمیم نهفته است. بخش های مختلف ساختمان اداری مورد بازسازی قرار می گیرد تا رفاه و آسایش ساکنین را فراهم کند. در ادامه این مطلب به اهداف مهم در بازسازی ساختمان های اداری می پردازیم.

ایجاد حس اعتماد در مشتری

در ساختمان های اداری توجه به مشتری و ارباب رجوع بسیار مهم است و باید رضایت مندی آنها کسب شود. از طرفی ساختمان هایی که از ظاهر مناسبی برخوردار هستند باعث می شوند تا هر بیننده و مراجعه کننده ای که به آن می نگرد، یک حس اعتمادی در آنها ایجاد شود. محیط های اداری جدید و بازسازی شده این پیام را به ارباب رجوع منتقل می کند که مسولان این ساختمان نسبت به مشتریان خود احساس مسئولیت می کنند و آسایش فکری و ذهنی آنها در اولویت قرار دارد.

بازسازی برای جلب رضایت مراجعه کنندگان

جلب رضایت مراجعه کنندگان در اولویت کاری ادارات قرار دارد. ساختمان اداری زیبا و شیک باعث می شود ارباب رجوع از مراجعه خود به اداره، احساس رضایت کند. همیشه چنین افرادی از امکانات موجود در ساختمان اداره احساس رضایت دارند. بازسازی سرویس های بهداشتی و بازسازی مکان های رفاهی از جمله اقداماتی محسوب می گردد که می توان در جهت جلب رضایت مندی مراجعه کنندگان انجام داد.

زیبایی محیط کار

زیبایی محیط تاثیر بسزایی در افزایش راندمان کاری دارد. نباید به این قضیه ساده نگاه کنیم. بسیاری زیبایی محیط کار و شرکت را بی ارزش می دانند و بر این عقیده هستند که پرداختن به چنین مواردی، جزء اتلاف وقت و هزینه، نتیجه دیگری ندارد. در صورتی که این کار علاوه بر اینکه روحیه کاری کارمندان را بالا می برد و باعث ایجاد انگیزه در آنها می شود، از طرف دیگر باعث می شود تا سرمایه گذاران و مشتریان تحت تاثیر زیبایی محیط دفتر قرار بگیرند و با صاحبان شرکت در زمینه قراردادها به تفاهم  برسند.

بازسازی قسمت های آسیب دیده

بخش های مختلف یک ساختمان اداری بعد از گذشت زمان، دچار آسیب و فرسودگی می شود و نیاز به بازسازی پیدا می کند. در مواردی که میزان آسیب ها زیاد است باید تخریب صورت بگیرد و بخش های کهنه و قدیمی تخریب گردند. شاید بسیاری از کارفرمایان، تخریب را به عنوان آخرین گزینه بدانند ولی از آنجایی که ساختمان قدیمی در طی این سال ها دچار استهلاک های شدیدی شده است از این جهت تخریب جزء الزامات کار قرار می گیرد. ساختمان بعد از تخریب، یک بازسازی اصولی را می طلبد که باید به دقت انجام شود. ساختمان های قدیمی آسیب دیده مشکلات بسیاری را برای کارمندان و مراجعه کنندگان به بار می آورد.

افزایش سود آوری

شاید از خودتان بپرسید که افزایش سود آوری چه ربطی به بازسازی ساختمان اداری دارد. در این قضیه باید خاطر نشان بسازیم که افزایش سود آوری یک مجموعه رابطه مستقیمی با بازسازی بنا آن دارد. بازسازی موجب می شود تا روحیه کارمندان بالا رود. از طرفی با افزایش روحیه کارمندان، شاهد این خواهید بود که راندمان کاری آنها افزایش می یابد و کارهای بیشتر و مفید تری انجام می دهند.

در محیط های بازسازی شده و زیبا، ذهن کارمندان بهتر عمل می کند و باعث می گردد تا خلاقیت آنها افزایش یابد. در طراحی چنین محیط هایی باید از رنگ های مناسب به همراه نور پردازی های استاندارد استفاده گردد تا ذهن پرسنل را خسته نکند.

روش های بازسازی

ساختمان های اداری با یک روش بازسازی نمی شوند بلکه به دو صورت می توان آن را بازسازی نمود. این ساختمان ها را یا بصورت کلی بازسازی می کنند یا اینکه بازسازی جزئی در مورد آن انجام می دهند. با توجه به اینکه در ساختمان ها اداری بصورت روزانه تعداد زیادی ارباب رجوع به آنجا مراجعه می کند از این جهت نمیتوان مدت زیادی را صرف بازسازی کرد. بازسازی باید در اسرع وقت و با بالاترین کیفیت انجام شود. در ادامه این بخش قصد داریم تا روش های بازسازی ساختمان های اداری را توضیح دهیم.

بازسازی کلی

در این نوع بازسازی شاهد تغییر کلی در ساختمان هستیم. در بازسازی کلی انتظار داریم تا دیوارها و فضاهای داخلی تخریب گردند و قسمت های نو جایگزین آنها شود. این بازسازی بصورت اصولی انجام می شود و در بیشتر حالات تمامی زیر ساخت های ساختمان به کل تخریب می گردد و قسمت های جدید با مصالح با کیفیت جایگزین آنها می شود.

بازسازی کلی باید مطابق با قوانین موجود انجام شود و تمام ضوابط شهرداری در مورد آن اعمال گردد. اگر سلیقه کارفرما چیزی برخلاف نقشه های تایید شده ساختمان بود، بایستی قبل از هر اقدامی مجوزهای لازم از شهرداری را دریافت نمایند و نقشه ای جدید طراحی کنند و مطابق با آن کار بازسازی را انجام دهند.

بازسازی جزئی

در این نوع بازسازی دیگر لازم نیست تا ساختمان را برای بازسازی تعطیل کنیم در خارج از ساعات اداری نیز می توان آن را انجام داد. در بازسازی جزئی دیگر لازم نیست تا کل فضای داخلی ساختمان تخلیه گردد. در ساختمان های قدیمی که نیاز به بازسازی پیدا می کنند، بهتر است تا عملیات بازسازی بصورت جزئی و بخش به بخش انجام شود. استفاده از این شیوه باعث می شود تا ساختمان اداره یا شرکت دیگر تعطیل نگردد و کار جریان داشته باشد.

مراحل بازسازی ساختمان اداری

بازسازی ساختمان های اداری یک پروژه پیچیده و زمانبر است. بازسازی این ساختمان ها همواره دارای چالش های فراوانی است. از این جهت این پروژه را پر چالش می نامیم که با قضیه کمبود زمان مواجه است. بازسازی در این ساختمان ها باید بدون تاخیر و در اسرع وقت انجام شود و به موقع به اتمام برسد.

کارفرمایان پروژه بایستی از یک تیم پیمانکار حرفه  کمک بگیرند تا عملیات بازسازی را انجام دهد. همچنین از کارفرما انتظار می رود تا بخش های آسیب دیده و فرسوده ساختمان را شناسایی و لیست بندی کند و آن را در اختیار پیمانکار قرار دهد. پیمانکار نیز وظیفه دارد تا بخش های مهمی که در اولویت قرار می گیرند را در ابتدای کار انجام دهد. در ادامه این مطلب روند بازسازی ساختمان اداری را مرحله به مرحله توضیح می دهیم تا با جزئیات کار آشنا گردیم.

کسب مشورت با شرکت های بازسازی ساختمان های اداری

به قول معروف، کار را باید به کاردان سپرد. در زمینه بازسازی ساختمان های اداری نیز باید با شرکت های فعال در این حوزه مشورت صورت بگیرد. با استفاده از تجربه های این شرکت ها می توان کار را به بهترین شیوه ممکن در زمان مناسب انجام داد. این شرکت ها با روش هایی که ارائه می دهند باعث این می شوند که سرمایه لازم برای پروژه در جایگاه مناسب خودش هزینه شود و از خیلی جهات با تدابیری که اتخاذ می کنند، باعث می گردند تا در هزینه ها صرفه جویی شود.

شروع بازسازی

بعد از بررسی های همه جانبه و تهیه نقشه ها و طرح های لازم، اینک نوبت به تخریب می رسد. تخریب قسمت های آسیب دیده باید مطابق با استانداردهای موجود انجام شود. بعد از تخریب نوبت به خالی کردن نخاله های تولید شده می گردد.

بعد از تخلیه و پاکسازی محل، بایستی بازسازی را شروع کرد. بازسازی با مصالح جدید و با کیفیت انجام می شود و با این کار می توان طول عمر بنا را به مدت زیادی افزایش داد. عملیات مذکور باید به گونه ای به اتمام برسد که تمام بخش های آسیب دیده آن مورد بازسازی قرار گرفته باشد.

توجه به خواسته های ضروری ساختمان

یکسری نیازها و ضروریات در ساختمان های اداری وجود دارد که باید نسبت به تامین آنها اقدامات لازم صورت بگیرد. در چنین ساختمان هایی غیر از بخش اداری که کارمندان در آن مشغول به کار هستند، بخش های دیگری نیز در نظر گرفته می شود که محل نگهداری مدارک مهم و سیستم های کامپیوتری است. در هنگام بازسازی باید به موارد ایمنی دقت شود تا از بروز حوادث و آسیب رسیدن به این قسمت ها جلوگیری گردد.

فضاهای اصلی اداری

شاید برایتان سوال پیش آید که مهمترین فضاهای اداری شامل کدام بخش ها می شود. برای جواب به این سوال باید این مساله را یادآوری کنیم که فضاهای اداری با توجه به فعالیتی که دارند دارای تفاوت های بسیاری می باشند.

در ساختمان های تجاری فضاهای اصلی به بخش هایی اختصاص داده می شود که در ساختمان های اداری، شاهد چنین بخش هایی نیستیم و اولویت با سایر فضاها است. مهمترین فضاهای اداری شامل اتاق های کارمندان، سالن کنفرانس، اتاق انتظار، سالن غذاخوری و سایرین می باشد.

کلام آخر

ساختمان های اداری با توجه به میزان فعالیت و تعداد ارباب رجوعی که دارند دسته بندی می شوند. ساختمان هایی که ارباب رجوع بیشتری دارند، بر اثر رفت و آمد بیشتر افراد، زودتر دچار آسیب و فرسایش می شوند. ساختمان هایی در سطح شهر وجود دارند که ممکن است از یک صنف یا شغل خاصی نمایندگی کنند. چنین ساختمان هایی اگر دچار آسیب یا تخریب شده باشند باید سریعاً بازسازی گردند. ظاهر و کیفیت ساختمان های اداری و تجاری رابطه مستقیمی با میزان سودآوری و جذب مشتری در آنها دارد.

سوالات متداول

آیا بازسازی ساختمان های اداری و تجاری تابع قوانین شهرداری است؟

فرقی نمی کند که کاربری ساختمان چه باشد. در هر صورت ساختمان اداری، تجاری و مسکونی همه تابع قوانین و ضوابط شهرداری هستند و باید مطابق با آنها هرگونه تغییرات یا بازسازی صورت بگیرد.

آیا بین ظاهر ساختمان و تعداد مراجعین رابطه ای وجود دارد؟

بله ساختمانی که از ظاهر مناسب و زیبایی برخوردار است تعداد مراجعین بیشتری دارد. زیبایی و ظاهر مناسب ساختمان باعث می شود که مراجعین و مشتریان زیادی به آنجا مراجعه کنند. حتی در جذب سرمایه گذاران نیز تاثیر مثبتی دارد.

خدمات بیشتر از شرکت بازسازی می چینم :

بازسازی خانه کلنگی

بازسازی بیرون ساختمان

بازسازی آشپزخانه قدیمی و کوچک

تعمیرات ساختمان در تهران

پیمانکار بازسازی ساختمان

بازسازی اتاق خواب

بازسازی ایوان خانه

بازسازی لابی ساختمان

بازسازی سرویس بهداشتی

مرمت خانه های قدیمی