تعمیرات برق ساختمان در سریع ترین زمان

تعمیرات برق ساختمان در سریع ترین زمان

برق جزء امکانات اساسی در ساختمان شمرده می شود. ساکنین ساختمان حق دارند تا از یک رفاه و آسایش خوبی بهره مند باشند. وجود برق، تامین کننده این آسایش و رفاه است زیرا بسیاری از وسایل الکتیکی و روشنایی ساختمان به وجود آن وابسته است.

برق کاربردهای مختلفی در ساختمان دارد، از روشنایی گرفته تا آسانسور و کولر به برق نیاز دارند تا به فعالیت خود ادامه دهند. برق ساختمان از بخش های مختلفی تشکیل شده است. هریک از این قسمت ها در هماهنگی با یکدیگر در حال فعالیت هستند تا برق مورد نیاز ساختمان را به مرحله مصرف برسانند.


بسیاری از ساختمان ها دچار آسیب در سیستم برق رسانی می شوند بخصوص آن قسمت هایی که در درون دیوارها وجود دارند. شرکت بازسازی میچینم قادر است تا به شما در تعمیرات برق ساختمان در سریعترین زمان ممکن در هر جایی که باشید مخصوصا تهرانی های عزیز کمک کند. بازسازی خانه قدیمی، نوسازی ساختمان و بازسازی ویلا قدیمی از وظایف اصلی این شرکت می باشد. بازسازی آشپزخانه، بازسازی خانه کلنگی کارهای روتین این مجموعه را تشکیل می دهد.

بهتر است با شماره تلفن های ما تماس بگیرید و از مشاوره های رایگان کارشناسان ما بهره مند گردید.

در ادامه در مورد تعمیرات برق ساختمان صحبت کنیم و با بخش هایی از این سیستم که که نیاز به تعمیر پیدا می کنند. آشنا شویم


برق در ساختمان را می توان به عنوان یک سیستم بهم پیوسته در نظر گرفت که هرگاه مشکلی برای یکی از این بخش ها ایجاد شود کل مجموعه را دچار مشکل می نماید. در ادامه به توضیح مفصل در مورد این سیستم جالب می پردازیم و با آسیب های احتمالی که ممکن است برایش ایجاد شود آشنا می شویم.

بخش های تشکیل دهنده سیستم برق ساختمان

برق ساختمان از قسمت های مختلفی تشکیل شده است. در هریک از این قسمت ها اجزای ریز و درشت فراوانی استفاده شده، که با هماهنگی یکدیگر وظیفه دارند تا برق را به مصرف برسانند و نیازهای ساکنین خانه را رفع بسازند.

سیم، کلید برق، پریز، فیوز و موارد دیگر، اجزای اصلی سیستم برق ساختمان را تشکیل می دهد که بدون اینها، سیستم مذکور دارای نقص و عیب می باشد و آن کارکرد مناسبی که لازم است را نمی توان از آن انتظار داشت.

در این بخش قصد داریم تا این قسمت را به دو بخش رو کار و توکار تقسیم بندی کنیم و با ویژگی های هریک از آنها آشنا شویم.

بخش رو کار

منظور از بخش های روکار آن قسمت هایی است که در روی دیوار و سقف قرار دارند و قابل رویت هستند. هریک از این بخش ها نقش اساسی را در سیستم برق رسانی ساختمان ایفا می کنند. پریز و کلید برق از قسمت هایی محسوب می شود که بیشتر با آن سرو کار دارید.

البته فیوز نیز از قسمت ها رو کار بحساب می آید ولی به ندرت با آن تماس می گیرید. مهم ترین نقش اساسی سیستم برق ساختمان، تامین روشنایی است. البته برق استفاده گسترده ای در ساختمان دارد و محدود به روشنایی نمی شود ولی با توجه به اهمیت این موضوع، روشنایی در راس امور برق ساختمان قرار می گیرد.

از روشنایی صحبت کردیم، شاید مساله پیش پا افتاده به نظر برسد، ولی همین روشنایی در ساختمان وجود نداشته باشد، باعث می گردد تا امور زندگی ساکنین با اختلال مواجه شود. در بررسی صحت سیستم برق ساختمان، بایستی نهایت دقت را به خرج داد و بخش های آسیب دیده را شناسایی کرد.

با وجود اینکه مساله روشنایی تا حدی به بخش های روکار مرتبط می شود و خودتان می توانید با ابزارهای ایمنی درستی و سالم بودن آن را چک کنید اما برای ایمنی بیشتر و درست انجام شدن کار، بهتر است تا آن را به یک فرد ماهر بسپارید.

بخش های توکار

این بخش ها در درون دیوار و در قسمت های مخصوصی تعبیه شده اند که از دید افراد پنهان بماند. سیم های برق، سیستم برق آسانسور و سیستم برق کولر از جمله بخش های پنهان محسوب می شود. برای اینکه بتوانید بخش های مذکور را تعمیر کنید، بایستی اقدامات لازم جهت رویت این بخش ها را انجام دهید.

سخت ترین کار مربوط به سیم های برقی می باشد که درون کار تعبیه شده است. به منظور دسترسی به آنها باید قسمت هایی از دیوار و سقف کنده شود تا مشکل موجود رفع گردد.

به دلایل مختلفی از جمله افزایش سن و قدیمی بودن سیستم برق ساختمان، در بسیاری از نقاط دچار قطعی می گردد. برای اینکه بتوان برق ساختمان را به حالت عادی درآورد، بایستی قسمت های آسیب دیده را تعمیر کرد. در صورتی که تعمیر کارساز نباشد باید کل سیم کشی را تعویض نمود.

مهم ترین تجهیزات برق ساختمان

از بخش های روکار و توکار در برق ساختمان صحبت کردیم اما حالا می خواهیم مشخصا قسمت های روکاری را شرح دهیم که هریک از آنها وظیفه مهمی را در برق رسانی به کل ساختمان بر عهده دارند. این بخش ها را به عنوان قسمت های مهم و حساس برق ساختمان می توان بحساب آورد.

در ساختمان هایی که تعداد واحدهای مسکونی آن بیشتر است، از ابزارهای برقی گوناگونی جهت تامین سلامت شبکه برق آپارتمان استفاده می کنند. در ساختمان های کوچک از چند ابزار محدود برای کنترل جریان برق استفاده می شود.

در این خصوص قصد داریم تا در مورد پر کاربرد ترین تجهیزات برق که در هر ساختمانی یافت می شود مطالبی را مطرح کنیم. در ادامه این بخش به توضیح هریک از این قسمت ها می پردازیم و با وظایف آنها آشنا می گردیم.

پریز برق

پریز نقش مهمی را در سیستم برق رسانی ساختمان بر عهده دارد. این وسیله بر روی دیوارها نصب می شود و سیم هایی که درون دیوار وجود دارند به پریز متصل می گردند. اگر بطور مشخص بخواهیم وظیفه پریز را شرح دهیم بایستی به این موضوع اشاره کنیم که وظیفه اصلی آن ایجاد ارتباط بین وسایل الکتریکی خانه با منبع انرژی اصلی است. پریزها در یک ارتفاع مناسبی از کف خانه بر روی دیوار تعبیه می گردند.

هنگامی که برای قسمت های پر مصرف خانه مثل آشپزخانه پریز برق وصل میکنید حتما باید به نکات مهمی توجه کنید تا وسایل برقی که در این محل هستند دچار مشکل نشوند. نکته مهم در این حالت این است که برای پریزهای آشپزخانه بایستی از یک انشعاب جداگانه استفاده شود به طوری که این انشعاب توانایی تحمل فشار مصرف را داشته باشد.

در مواردی مشاهده شده که به دلیل افزایش مصرف برق در آشپزخانه، بر روی این سیستم فشار آمده و موجب شده تا سیم ها و پریز برق در این نقطه آتش بگیرند و باعث قطع برق در کل ساختمان گردند. دلیل این اتفاق را می توان به تک انشعابی بودن برق در یک واحد مسکونی ربط داد. به همین جهت تاکید بر چند انشابی بودن برق منزل می کنیم. در مورد برق کولر نیز به همین صورت باید عمل کرد تا در تابستان و فصول گرم سال، از بابت درست عمل کردن آن آسوده خاطر باشید.

در صورتی که این بخش دچار آسیب شود باید از یک برقکار حرفه ای کمک بگیرید تا وی با استفاده از ابزارهای مناسب، پریز آسیب دیده را تعویض نماید.

جعبه تقسیم

جعبه تقسیم وظیفه دارد تا برق را بصورت انشعابی در منزل تقسیم نماید. اگر جعبه تقسیم را مشاهده نمایید، می بینید که دارای چندین کلید است. با استفاده از این کلیدها می توان برق یک بخش از منزل را قطع و وصل کرد. معمولاً یک کلید برای برق آشپزخانه در نظر گرفته شده است.

برای کولر و دیگر بخش های منزل نیز بایستی کلید های جداگانه دیگری در جعبه تقسیم تعبیه شود. امروزه جعبه تقسیم را بیشتر بصورت روکار استفاده می کنند تا قطع و وصل کردن جریان برق در مواقع حساس، به آسانی صورت پذیرد.

استاندارهای ایمنی مجاب می کند تا جنس جعبه تقسیم را از مواد غیر رسانا بسازند تا امنیت ساختمان و افرادی که از آن استفاده می کنند تامین شود. تعمیر جعبه تقسیم نیز نیازمند دقت و توجه بسیار است. افرادی که تجربه کافی در این زمینه را ندارند، نباید به فکر تعمیر یا تعویض آن بیفتند، بلکه باید کار را به متخصصین کاربلد بسپارند.

کلید برق

وجود کلیدهای برق در ساختمان ضروری است. این وسیله به انواع مختلف تک پل، دو راهه و گروهی تقسیم بندی می شود. اینها وظیفه دارند تا جریان برق را قطع و وصل نمایند. همانطور که مستحضر هستید برای روشن و خاموش کردن لامپ ها از این کلیدها استفاده می شود. البته در دیگر بخش های ساختمان نیز می توان از این وسیله استفاده نمود.

کلیدهای برق باید در یک ارتفاع مناسبی از سطح زمین بر روی دیوار نصب شود، به گونه ای که دست یک فرد بالغ به آن برسد. کلیدها نیز بر اثر عوامل مختلف دچار آسیب می شوند و نیاز به تعمیر یا تعویض پیدا می کنند. در هنگام تعمیر این وسیله بایستی تمام جوانب احتیاط را مد نظر داشته باشید.

هنگامی که نمونه جدید را می خواهید جاگذاری کنید باید به سیم های فاز و نول دقت کنید و با یک اصول مناسب آنها را در کلید وصل نمایید. بی توجهی به این مساله احتمال خطر برق گرفتگی را بالا می برد.

کلید تبدیل

کلید تبدیل در ساختمان هایی که دارای تعداد زیادی لامپ است مورد استفاده قرار می گیرد. از این وسیله جهت روشن و خاموش کردن تعدادی لامپ از دو نقطه متفاوت استفاده می شود. در هنگام تعمیر این وسیله باید به ساختار درونی آن آشنایی داشته باشید زیرا سیم فاز و نول در پیچ های مخصوصی وصل می شوند که باید قبل از باز کردن این پیچ ها از فاز و نول بودن آنها اطمینان داشته باشید.

در این مورد خاص نیز باید از یک متخصص برق کمک بگیرید. با توجه به خطراتی که افراد غیر متخصص را تهدید می کند، نباید اقدامات خودسرانه ای در این مورد داشته باشید.

فیوز برق

هنگامی که جریان و مصرف برق از یک حدی بالاتر برود فیوز وظیفه دارد تا برق را قطع نماید. وجود فیوز برق در ساختمان ضروری است زیرا اگر این وسیله وجود نداشته باشد باعث می گردد تا کنترلی بر جریان و مصرف برق وجود نداشته باشد و افزایش جریان غیر مجاز باعث بروز آسیب جدی بر سیستم کلی برق ساختمان گردد.

کلام آخر

وجود برق در هر ساختمانی الزامیست. رفاه و آسایش ساکنین به وجود آن وابسته است. برق در ساختمان بصورت یک پارچه ای تحت یک سیستم منظم به کار خودش مشغول است. این سیستم به دلیل عوامل مختلف دچار آسیب می شود و نیاز به تعمیر یا تعویض پیدا می کند. برای تعمیر بخش های مختلف برق ساختمان باید از یک متخصص حرفه ای کمک بگیرید تا کارها به نحو احسن انجام شود.

سوالات متداول

مهم ترین بخش در سیستم برق ساختمان چیست؟

سیستم برق ساختمان از بخش های مهم و حساس زیادی تشکیل شده است ولی سیم برق از همه بخش ها با اهمیت تر است زیرا وظیفه اصلی انتقال جریان برق را بر عهده دارد.

خطر جدی که سیستم برق ساختمان را تهدید می کند؟

افزایش جریان غیر مجاز برق و نوسانات بیش از حد آن به عنوان یک خطر جدی برای کل سیستم محسوب می شود.

خدمات دیگری که در شرکت مییچینم ارائه می دهیم :

پیمانکاری بازسازی ساختمان

تعمیرات ساختمان در تهران

بازسازی خانه روستایی قدیمی

بازسازی ساختمان های اداری

بازسازی بیرون ساختمان

بازسازی اتاق خواب

بازسازی ایوان خانه

بازسازی لابی ساختمان

بازسازی سرویس بهداشتی

مرمت خانه های قدیمی